Haberler

    Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Nzonzi için olay sözler: Onu istememek beyinsizliktir

    Güncelleme:

    Son olarak Everton'da görev yapan İngiliz teknik adam Sam Allardyce, Aston Villa'nın Galatasaray'da kadro dışı kalan ve kısa süre içinde takımdan ayrılması beklenen Steven Nzonzi'yi kesinlikle kadrosuna katması gerektiğini söyledi. Fransız oyuncunun Aston Villa'ya çare olacağını kaydeden deneyimli hoca, "Aston Villa yüzde 100 Nzonzi'yi almalı. Nzonzi'yi al ve başarılı ol, şu anda daha başka bir yol yok. Aston Villa için çok iyi bir transfer olur, çok tecrübeli bir oyuncu. Onu istememek, beyinsizliktir" dedi.

    "ÇOK YETENEKLİ, ÇOK TECRÜBELİ"

    Nzonzi'nin yeteneklerinin üst düzey olduğunu vurgulayan Allardyce, "Çok yetenekli ve çok tecrübeli. Aston Villa'yı içinde bulunduğu sorundan çıkarabilir. Hücumcu orta saha oyuncularına ve forvetlere attığı paslar gerçekten sıra dışı. McGinn'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama Nzonzi'yi görene kadaar beklemelisiniz" ifadelerini kullandı. Steven Nzonzi'nin peşinde Aston Villa ile birlikte West Ham, Everton, Celta Vigo ve Olmpique Lyon'un da olduğu belirtiliyor.

    (Sporx)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
    500

    Yorumlar (15)

    Fatih doğan:

    Adam orta sahayı geçmiyor. Bundan her yerde var. İmparator doğru yapıyor.

    8
    8
    yanıtYanıtla
    emoxxx:

    bence nzonziyi oynatmak beyinsizdir. ön libero için aşırı ağır kalıyor ayağını kaldıramıyoki adam kafa vurmaktan başka boş

    7
    8
    yanıtYanıtla
    duran tekerlek:

    adam doğru söylemiş. iyi futbolcu.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    Bunak:

    MERIH HERALDE 6 AY YOK. HEHHE. PEH PEHH.

    0
    10
    yanıtYanıtla
    Nirvana:

    Adam Fatih Terime beyinsiz demiş . Şimdi Terim ona kafayı atar .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    KONUŞMAK İÇİN KONUŞMUŞ BOŞ KONUŞMUŞ

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Genç Osman:

    Nerde gereksiz futbolcular varsa hepsi Türkiyede

    5
    0
    yanıtYanıtla
    .....:

    Ha ha sadece bir oyuncuyla takımın genel halini çözmüş adam.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Devran Döner:

    Bunak sen hakikaten Mal bir Bunaksin

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Hoppa:

    Imparatore biliyor one

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title