Haberler

Spor marcelo saracchi ilk hedefim formayı kazanmak

Güncelleme:

SPOR Marcelo Saracchi İlk hedefim formayı kazanmakGalatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, imza töreninin ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bulunan Galatasaray Stadyum Müzesi'ni ziyaret etti.

SPOR Marcelo Saracchi İlk hedefim formayı kazanmak

Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, imza töreninin ardından Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bulunan Galatasaray Stadyum Müzesi'ni ziyaret etti.

Galatasaray'ın tarihi hakkında bilgiler alan ve müzede sergilenen kupaları inceleyen Saracchi, sonrasında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Müzeyi gezerek kulübün tarihiyle ilgili bilgiler aldığını dile getiren Saracchi, Sizin aracılığınızla herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çünkü geldiğim ilk dakikadan itibaren herkes beni inanılmaz sıcak karşıladı, tanıştığım herkes, tüm kulüp çalışanları bana yardımcı oldu ve sıcak davrandı dedi.

MUSLERA'DAN DOLAYI GALATASARAY, URUGUAY'DA DAHA ÇOK BİLİNİYOR

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera sayesinde Galatasaray'ın Uruguay'da daha çok tanındığını dile getiren Saracchi, Zaten normalde de dünya çapında bilinen, Güney Amerika'da da tanınan bir takım. Muslera'nın sayesinde Uruguay'da daha da çok takip ediliyor. Taraftarlarımız hakkında bilgim var, çok tutkulu bir taraftar grubuna sahip olduğumuzu biliyorum. Günler geçtikçe umarım daha da fazlasını öğreneceğim diye konuştu.

İLK HEDEFİM FORMAYI KAZANMAK

İkinci yarıyla ilgili düşüncelerini aktaran Uruguaylı futbolcu, Sezonun ikinci yarısı için ilk hedefim formayı kazanmak, hocamın gözüne girmek, takım arkadaşlarıma hızla adapte olmak. Galatasaray çok büyük bir camia, büyük bir kulüp, hedef her zaman şampiyonluk. İkinci yarıda takım arkadaşlarımla beraber iyi performans gösterip bu hedefe ulaşmamız gerekiyor ifadelerini kullandı.

TARAFTARIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ HER ZAMAN YAPACAĞIM

Taraftarlara mesaj gönderen Saracchi, şöyle konuştu Taraftarımıza şunu söylemek istiyorum Şunun garantisini verebilirim, onlar için, onları mutlu etmek için, başarı kazanmamız için elimden geleni her zaman yapacağım. Umarım aramızda güzel bir bağ kurulur, onları her geçen gün daha fazla mutlu ederim ve beraber başarılara imza atarız.

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marcelo Saracchi Galatasaray Uruguay Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title