Haberler

Spor alex de souza fenerbahçe'ye ne zaman çağrılırsam gelirim

Güncelleme:

SPOR Alex de Souza Fenerbahçe'ye ne zaman çağrılırsam gelirim

Fenerbahçe her zaman şampiyonluğa oynar

2021'e kadar kurslarımı tamamlayıp teknik direktörlük diplomamı almak istiyorum

Fenerbahçe'de bir jübile planım yok

Transfer konusunda fikir veririm ama işin içinde olmam

Hagi ile ben uzun süre oynadık ve hikayemiz bitti

Mustafa AKIN - Olgucan KALKAN - Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Fenerbahçe'ye gelmek benim elimde değil. Bu benim değil; başkan, yönetim ve Fenerbahçe'nin verebileceği bir karar dedi.

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, özel bir hastane için geldiği İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Alex, eski kulübü Cruzeiro'nun 98 yıllık kulüp tarihinde ilk kez küme düşmesi hakkında üzüntülü olduğunu söyleyen Alex de Souza, Cruzeiro küme düştüğü için üzüntülüyüm. Onları destekledim dün gece ama maalesef futbolda bunlar var, olmadı. Cruzeiro düştü ama Coritiba 2'nci lige çıktı açıklamalarında bulundu.

FENERBAHÇE HER ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAR

Brezilya'da bulunduğundan dolayı Fenerbahçe'nin sadece skorlarını takip edebildiğini ifade eden Alex, Brezilya'dan sadece skorları takip edebiliyorum, fazla yorum yapamayacağım. Ne takımın durumu, ne antrenmanlar vs. tam olarak hakim değilim konulara. Yapacağım yorumların da speküle edilmesini istemiyorum. Fenerbahçe, büyüklüğünde bir kulüp her zaman oynadığında hedefi şampiyonluktur. Bu sene de şampiyonluğa oynuyorlar ve bu beni hiç şaşırtmıyor dedi.

NE ZAMAN ÇAĞRILIRSAM GELİRİM

Fenerbahçe'ye gelmesinin elinde olmadığını vurgulayan Alex de Souza, Fenerbahçe'nin hali hazırda bir başkanı ve yönetim kurulu var. Ben Alex olarak kendime iş veremiyorum. Bu Fenerbahçe'nin yetkili kişilerinin işi ve görevi. Benimle ilgili değil. Kendi adıma futbolu bıraktıktan sonra biraz kendimi kafaca toparlamak için zamana ihtiyacım vardı. Çocuklarım ve ailem ile vakit geçirdim, kendimi toparladım. Teknik direktörlük ve sahalara dönmem şu anda sıcak bir fikir. ' Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam gelirim. Fenerbahçe'ye gelmek benim elimde değil bu benim değil yönetimin ve Fenerbahçe'nin verebileceği bir karar diye konuştu.

2021'E KADAR KURSLARIMI TAMAMLAYIP TEKNİK DİREKTÖRLÜK DİPLOMAMI ALMAK İSTİYORUM

2021 yılına kadar kurslarını tamamlayarak teknik direktörlük diplomasını almak istediğini ifade eden Alex, Emre 39 yaşında milli takım ile Avrupa Şampiyonası'na gitme hakkı kazandı, Volkan da futbolu bıraktı ve teknik heyette görev alıyor. Zamana ihtiyaç var, ben çalışmaya ve 2021'e kadar kurslarımı tamamlayarak diplomamı almak istiyorum. Benimle ilgili aceleci davranıyorsunuz ve beni planlara dahil ediyorsunuz. Benim acelem yok. Önce kursumu tamamlamalı ve teknik direktörlük belgemi duvara asmalıyım. Bir gün Fenerbahçe'nin başına geçip geçmeyeceğim çok sonra konuşulacak şeyler şeklinde konuştu.

İstanbul'a gelme nedeninin Fenerbahçe olmadığını kaydeden Alex de Souza, Bu gelişimde Fenerbahçe ile temasım olmayacak. Dostlarımla vakit geçirmeye geldim, kısa bir süre kalacağım ve ardından ülkeme döneceğim dedi.

FENERBAHÇE'DE BİR JÜBİLE PLANIM YOK

Futbolu bırakmasının üstünden 5 yıl geçtiğini belirten Alex, Oğlum neredeyse 18 yaşına geldi. 7 Aralık 2014'te futbolu bıraktım, futbolu bırakmanın üstünden çok zaman geçti, benim için şu an Fenerbahçe'de jübile gibi bir durum ve plan yok açıklamalarında bulundu.

TRANSFER KONUSUNDA FİKİR VERİRİM AMA İŞİN İÇİNDE OLMAM

Fenerbahçe'ye transfer konusunda fikir verdiğini belirten efsane isim, Fenerbahçe ve Sayın Ali Koç ile ilişkimiz sabit. Fenerbahçe ve başkanımız Ali Koç ile fırsat bulduğumuzda konuşuyoruz. Almanya'daki Audi Cup'ta da görüştük. Fenerbahçe ile ilgili fikirlerimi söylerim ama transfer komitesi ve scoutlarla bağlantım yok. Fikir veriyorum ama herhangi bir transferde işin içinde olmadım. Fenerbahçe'nin transferi hakkında bana soru sormayın, transferde yetkili kişi ben değilim. Bu konuda Fenerbahçe'nin hocası, transfer komitesi ve yönetimi var dedi.

HAGI İLE BEN UZUN SÜRE OYNADIK VE HİKAYEMİZ BİTTİ

Alex, Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Falcao hakkında gelen soruya ise Falcao'yu kişisel olarak tanımıyorum. Sadece saha içerisindeki performansını ve kariyerini biliyorum. Falcao, Fransa ve İspanya'da gol krallıkları olan kariyeri başarılarla dolu biri. Galatasaray'a gelen bir futbolcuyu Hagi ile Fenerbahçe'ye gelen birini ise Alex ile kıyaslamak o oyunculara haksızlık. Biz uzun süre oynadık ve bizim hikayemiz bitti, hikayesi bitmiş bir insanı hikayesine yeni başlamış biri ile kıyaslamak büyük haksızlık olur. Falcao'nun kalitesi ortada, olur olmaz bilemem ama Hagi ile karşılaştırmak doğru olmaz ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gheorghe Hagi Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title