Haberler

"Sözlerim Çarpıtıldı" Diyen Melih Gökçek Abdulkadir Selvi'yi Hedef Aldı: Utanmıyor musun?

Güncelleme:

Mansur Yavaş için kullandığı ifadelerinin bilerek çarpıtıldığını söyleyen Melih Gökçek, gazeteci Abdulkadir Selvi'ye tepki göstererek "Sen bile bile insanları enayi yerine koyup, olayı çarpıtmaktan utanmıyor musun?" dedi.

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Melih Gökçek, Hürriyet Gazetesi yazarı gazeteci Abdulkadir Selvi'ye tepki gösterdi. CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş için "Makedon olduğunu ispat edersem adaylıktan çekilecek misin?" sözlerinin çarpıtıldığını savunan Melih Gökçek, Abdulkadir Selvi için çok sert ifadeler kullandı.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN AĞIR SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Gökçek, Selvi'ye "Bizden gözüküp, bizim cenaha yağ çekip, gerçekte karşıya hizmet eden sembollerden birisi" diye seslendi.

Gökçek paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi; Bugün nasibimiz medyacılardan açıldı... Bizden gözüküp, bizim cenaha yağ çekip, gerçekte karşıya hizmet eden sembollerden birisi, Abdulkadir Selvi... Dayanamamış bugün Mansur Yavaş'a yağ üzerine yağ... Sonunda da ne şiş yansın ne kebap yansın Özhaseki'ye yağlar...

"YA TAM BİR ANLAMA ÖZÜRLÜ YA DA ..."

Samimi söylüyorum Selvi, ya tam bir anlama özürlü ya da tam bir algı yönetimcisi. Ben 'Mansur Yavaş Makedonyalı, Öz be öz Ankara'lı değil' diyerek büyük bir suç işlemişim. Ya Selvi, benim annem Kosovalı yani göçmenim. Ben nasıl Mansur beyi yüz kızartıcı suç gibi Makedonyalılıkla suçlarım. Tam tersine ceddinle iftihar etmekten utanma diyorum. Sen bile bile insanları enayi yerine koyup, olayı çarpıtmaktan utanmıyor musun?"

İşte Gökçek'in o paylaşımları;

'Sözlerim Çarpıtıldı' Diyen Melih Gökçek Abdulkadir Selvi'yi Hedef Aldı: Utanmıyor musun?

'Sözlerim Çarpıtıldı' Diyen Melih Gökçek Abdulkadir Selvi'yi Hedef Aldı: Utanmıyor musun?

'Sözlerim Çarpıtıldı' Diyen Melih Gökçek Abdulkadir Selvi'yi Hedef Aldı: Utanmıyor musun?

'Sözlerim Çarpıtıldı' Diyen Melih Gökçek Abdulkadir Selvi'yi Hedef Aldı: Utanmıyor musun?

ABDULKADİR SELVİ NE YAZMIŞTI?

Gazeteci Abdulkadir Selvi bugünkü "Soy sop tartışması nereye gidiyor?" başlıklı yazısında Melih Gökçek'in, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur yavaş için kullandığı ifadelere tepki göstererek şu ifadelere yer vermişti;

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin belediye başkan adayı Mansur Yavaş'ın Makedonya kökenli olduğunu iddia etmişti. Mansur Yavaş da bu iddiaya karşılık soy kütüğünü yayınlayarak "1843 yılından beri ailem Beypazarı'nda, yedi kuşak Ankaralıyım" diye cevap verdi.

Melih Gökçek, bunun üzerine Mansur Yavaş'a, "Makedon olduğunu ispat edersem adaylıktan çekilecek misin?" diye meydan okudu.

Sanki çok büyük bir yüz kızartıcı suçmuş gibi. Bence adaylıktan çekilmesi yetmez. Mansur Yavaş'ın vatandaşlıktan da çıkarılması gerekir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdülkadir Selvi Mansur Yavaş Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title