Haberler

Sow, Fenerbahçe'den Ayrılıyor

Güncelleme:

Sarı-lacivertliler Senegalli yıldızı Moussa Sow'u Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain takımına gönderiyor.

Kadrosunu Nani, van Persie, Volkan Şen ve Ozan Tufan gibi yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de Mouss Sow, sarı-lacivertli takımdan ayrılıyor. Senegalli yıldızın, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Ain takımına transfer olması kesinlik kazandı. Bugün oynanacak Atromitos maçı sonrası bu transferin açıklanması bekleniyor.

AL-AIN FORMASI GİYECEK

Sarı-lacivertliler Senegalli yıldızı Moussa Sow'u Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Ain takımına gönderiyor. Uzun bir süreden beri yapılan görüşmelerin ardından iki ekip arasındaki temasların tamamlandığı ve Sow'un bundan sonra Al-Ain forması giyeceği öğrenildi.

ÜCRET KONUSU

Ancak Sow için ödenecek ücret konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Fenerbahçe'de forma giyen Nijeryalı yıldız Emenike de daha önce Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al-Ain'e kiralık olarak gönderilmişti.

EMENIKE İLE AYNI TAKIMDA OYNAYACAK

İkili kısa bir süre sonra aynı forma altında yeniden buluşma ve birlikte oynama imkanı yakaladı. Her ne kadar yıldız oyuncuya verilecek ücret açıklanmasa da Fenerbahçe'nin Moussa Sow ile sözleşmesinde "13 milyon euroya serbest kalır." maddesi bulunuyor. Sow'un adı Al-Ain'in yanı sıra daha önce Sunderland ve Bilic'in çalıştırdığı West Ham United ile de anılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Moussa Sow Luis Nani Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (26)

mertMobil-ANDROID:

takımdan soguttunuz arkadas lig uzun turkiye kupası uefa var sow gönderilirmi.yeni gelenlerden bin kat iyi.

17
63
yanıtYanıtla
FerroMobil-ANDROID:

200 bin euro az aliyo diye mutsuzluk triplerine girdi aman aman bi golcude degil ustelik yedek kalmaktan korkuyo eger iyi topcuysan formayi kaparsin kendini gosterip ama sende paraya koş

29
5
yanıtYanıtla
İbr mer Mobil-IOS:

Olum fener sen harbi mal oldun ya sow gönderilir mi ya

13
16
yanıtYanıtla
HIMBIL:

ülke yangın yerine dönmüş, genclerimizi bir bir toprağa veriyoruz, çok da umrumuzdaydı sowdu, feneriydi galatasıydı. . !!!!

28
0
yanıtYanıtla
Champ:

Gitsin gitsin hic beklemesin hemen simdi gitsin

17
10
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

cok mantikli bi karar sozlesmesi seneye bitiyor ve sow golcu degil arkadaslar son eskisehir macinda kacirdiklarina bir bakin .bi kez adam gecemiyor

23
3
yanıtYanıtla
muhtar müftü..:

Yaramazki gitsin hemen

19
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sow gider Hulk gelir sıkıntı yok

18
7
yanıtYanıtla
fero:

kim uyduruyo bu haberleri show gönderilmez hadi len işinize başka kapıya show ve fernonda gayet iyi ikili

10
14
yanıtYanıtla
alex de souza:

fiziği iyi defansı yıpratıyor,lakin profesyonel kişilerin kacırmayacagı golleri atamıyor.Ayağını,kafasını,tekinigini gelistirmesi lazım.

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title