Haberler

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün ilginç telaffuzu sonrası Netflix Türkiye adını değiştirdi

Güncelleme:

Son günlerde paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündemine oturan Murat Övüç'un ilginç üslubu dünyanın en büyük dijital platformunun da dikkatini çekti.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, koronavirüs salgınına karşı 'Evinde kal' çağrılarına uyarak evinde kaldığı süreçte takipçilerinden 'film izlemek için Netflix konusunda kendisini bilgilendirmeleri' talebinde bulundu. Övüç'ün bu talebini dile getirdiği videoda 'Netflix' yerine 'Nekşfliş' kelimesini kullanması, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün ilginç telaffuzu sonrası Netflix Türkiye adını değiştirdi

NETFLİX AÇIKLAMAYI DEĞİŞTİRDİ

Bunun üzerine Netflix Türkiye, sosyal medya hesaplarındaki açıklamasını "Netflix ya da Nekşfliş" olarak değiştirdi.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün ilginç telaffuzu sonrası Netflix Türkiye adını değiştirdi

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç 1968 yılında Van'da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudu. Beyoğlu'nda otel ve restoran işleten Övüç, yönetmenliğini Sedat Kapurtu'nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün ilginç telaffuzu sonrası Netflix Türkiye adını değiştirdi

Asıl mesleği medyumluk olan Murat Övüç, sosyal medya fenomenleri arasında popülerliğiyle biliniyor. İstanbul'da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapan Murat Övüç'ün müşterileri arasında ünlü isimler de yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Murat Övüç Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (77)

metin:

o kadar önemli haberler varken bu mahlukatın yorumunu niye açtınız yem mi yaptınız zavallıyı

59
15
yanıtYanıtla
Ayşenur:

En azından doğal mesela senin gibi yobaz deil yaşam tarzıyla insanları yargilamayin

yanıt4
yanıt3
sevgi:

o mahluk dediğin , insanlara, senin anan babandan daha iyi bakıyor. .

yanıt5
yanıt7
haklısın:

adam da zaten onlarca kutu erzak ve maske yardımı yaptım onu haber etmediniz, bunu haber ediyorsunuz dedi

yanıt6
yanıt4
sevgi:

Murat övüç kral, geri kalan teferruattır . . .

14
54
yanıtYanıtla
Ortakentli:

Kraliçe demek istedin sanırım. . .

yanıt5
yanıt0
Hürmetler efendim:

Zavallı yaratık!

40
15
yanıtYanıtla
Bunalım fikret:

Bunaltmayın lan beni..Tipe bak.

41
13
yanıtYanıtla
VEYSEL TAKIRTAŞ:

BU TÜR YAYINLARA DENETİM İSTİYORUM

yanıt21
yanıt4
Evo:

Hey topik??

25
11
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title