Haberler

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'u ifşa etti!

Güncelleme:

Sürekli kadınlara attığı özel mesajlarla gündeme gelen futbolcu Emre Mor yine ifşa oldu. Mor'u bu kez de sosyal medya fenomeni sosyetik güzel Merve Taşkın video ile ifşa etti.

Geçtiğimiz ay, moda yarışmasıyla ünlenen Yağmur Taktaş'a attığı mesajlarla gündeme gelen futbolcu, bu sefer de sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'a attığı mesajla gündeme geldi.

MERVE TAŞKIN TARAFINDAN İFŞA EDİLDİ

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Emre Mor 3'üncü kez ifşa oldu. Genç futbolcu, ismi daha önce Loris Karius'le anılan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın tarafından ifşa edildi. Emre Mor'u videolu bir şekilde ifşalayan Merve Taşkın uzun bir yazı paylaştı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'u ifşa etti!

"DAHA BİR ŞEY BELLİ DEĞİL"

Twitter hesabından videoyu paylaşan Merve Taşkın, "Bu tweet gizli bir şeyi paylaşmak sayılmaz onu yapmak istesem başka türlü paylaşım yapabilirdim ama amacım o değil, olmaz da! Amacım enişte adayınızla sizi tanıştırmak. Daha bir şey belli değil ama bakalım nasip kısmet. Önce görüşmek için müsait olmam gerekiyor tabi sanırım" yazdı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'u ifşa etti!

"HESABIM ÇALINDI"

Taşkın ifşa haberlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi. Sosyetik güzel, "Dün gece Emre Mor ile ilgili atılan tweete ben paylaşmadım hesabım yeni elime geçti ve Biz arkadaşız Emre'yle. Daha fazlası yok olamaz da. Kardeşim gibi görürüm kendisini umarım anlamışsınızdır" mesajını yayınladı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'u ifşa etti!

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Emre Mor'u ifşa etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merve Taşkın Sosyal Medya Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (36)

Boş haber:

MASALLAR MASALLAR.

113
3
yanıtYanıtla
TÜRK KÜRT KARDEŞTİR:

Türkiye''de futbolcular böyle işte. İşleri güçleri yosmalarla vakit geçirmek. Futbolda neden geri kalmışız, en güzel örneği.

43
22
yanıtYanıtla
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU OLAMAZ.:

ADIN YALANDIR, YOK ÖYLE BİRŞEY. . . ERMENİ-TÜRK KARDEŞ DEĞİLSE BUNLARDA OLMAZ ZİRA KÜRTLER ÇOK ÇABUK EMPERYALİSTLERİN MAŞASI OLMAKTADIR.

yanıt2
yanıt3
MSDS:

Tek kullanımlık mendiller sporcu pazarında . .

38
0
yanıtYanıtla
Kelaynak:

Harika bir yorum, cuk oturdu.

yanıt2
yanıt0
SİVİL TANIYAMAYACILAR:

Emre boğa olduğu için sürekli yayılan ineklerin düvelerin peşinde. Fenomenler de sürülerin en yıpranmış inekleri olduğu için bazen nazlanıyorlar.

29
1
yanıtYanıtla
trt belgesel kuşağı:

belgesel tadında yorumun için teşekkür ederiz :)

yanıt3
yanıt0
m:

Çoban mısın?

yanıt0
yanıt0
messu:

şu adamı bi mektebe falan götürsün 6S ADAM RAHATLASIN :)

21
1
yanıtYanıtla
FB44:

:) :) :)

yanıt1
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title