Haberler

Dövülerek hastanelik edilen sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir yaşamını yitirdi

Güncelleme:

18 yaşındaki sosyal medya fenomeni Şehmuz Özdemir, 2 hafta önce 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle kızın babası ve erkek kardeşi tarafından dövülerek hastanelik edildi. 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen fenomen hayatını kaybetti.

Antalya'da, H.E. (14) adlı kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla babası V.E. ile erkek kardeşi K.E. tarafından dövülen ve 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen, fenomen Şehmuz Özdemir (18) hayatını kaybetti.

ALDIĞI DARBELER SONRASI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay, 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında, Antalya merkezde meydana geldi. Sosyal medyada 'Ares' ismiyle fenomen olan Şehmuz Özdemir, Konyaaltı Sahili'ndeki kafede kendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu. Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille ayrılarak, Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerinde Şehmuz Özdemir'i, kızı H.E.'yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı. Özdemir, aldığı darbeler sonucu bayılırken, V.E. ve K.E. ise olay yerinden kaçtı. Özdemir, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

BABA VE OĞUL TUTUKLANDI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, Şehmuz Özdemir'i darp ettiği gerekçesiyle V.E. ve oğlu K.E.'yi gözaltına aldı. Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, H.E.'yi mesajla taciz ettiği gerekçesiyle Şehmuz Özdemir'i dövdüklerini, sosyal medya fenomeninin kızın uygunsuz fotoğraflarını elde edip, buluşmaya zorladığını ileri sürdü.

15 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 15 günlük tedavisi sonrası 3 gün önce beyin ölümü gerçekleşen Şehmuz Özdemir, bu sabaha karşı yaşamını yitirdi. Yakınları, hastanedeki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere Şehmuz Özdemir'in cenazesini teslim alacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sosyal Medya Beyin Ölümü Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (30)

Leyli Leyli yar:

Tiktokçu diyorlar, yani boş adamdı, büyük kayıp değil.

22
33
yanıtYanıtla
Yoruma bak:

Boş düşünceni kendine sakla. . Nihayetinde 18 yaşında genç bir İNSAN öldü. Yazık günah.

yanıt3
yanıt1
halkspor:

adamı tanımam etmem ama gerçekten kızın görüntülerini paylaşmışsa acımam, kimsenin o kızcağızın onuruyla oynamaya hakkı yok

39
9
yanıtYanıtla
TRABZONSPOR:

ULAN MAL, ADAMI TANIMIYORSAN NASIL GIYABINDA YARGILAYIPTA SUÎZAN YAPIP ÎFTÎRA ATIYORSUN. BU ÇOCUĞU KATLEDENLERDE KENDÎLERÎNÎ SAVUNMAK ÎÇÎN BÖYLE ÎFTÎRA ATMIŞ OLABÎLÎRLER. SORUŞTURMA SONUCUNDA HER ŞEY ORTAYA ÇIKAR ZATEN.

yanıt1
yanıt2
rizespor:

TRABZONSPOR ''Ulan mal'' demenden anlaşılıyor, ne mal olduğun. Cahil. Adam okuduğuna göre yorum yapmış burdaki herkes gibi.

yanıt0
yanıt0
doing:

haber doğruysa üzülürüm baba ve oğluna

18
14
yanıtYanıtla
LETHERGO:

İBRETİ ALEM. . .

20
10
yanıtYanıtla
serkankoçak42:

hakettiği yeri bulmuş

18
10
yanıtYanıtla
MMRT:

ACIMADIM

8
16
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Şehmuz'' u döverek ölümüne sebep olanlar ölümüne dövmenize gerek yoktu o gencinde anne babası var ne hakla onlara evlat acısı yaşatıyorsunuz. ağırlaştırılmış müebbet ceza alırsınız inşallah.

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title