Haberler

Şehrin göbeğinde sondaj makinesini böyle çaldılar

Güncelleme:

İstanbul Sultanbeyli'de sondaj makinesini çalan hırsızlar kameraya yakalandı. Polis, sondaj makinesini çalan kişileri yakalamak için soruşturma başlattı.

Sultanbeyli'de bir jeoloji mühendisinin kardeşine ait sondaj makinesi TIR'a yüklenerek çalındı. Hırsızlık anları kameraya yansıdı.

Sultanbeyli'de yaşayan jeoloji mühendisi İlker Balık, işe aldığı Hikmet Y. ile birlikte ağabeyi Feyzettin Y. ve Ali. A.'nın, kardeşine ait sondaj makinesini çaldığını belirterek, suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre, Balık, yanında çalışan Hikmet Y.'nin tanıştırdığı kişilerle sondaj makinesi satışı için pazarlık yaptı. Taraflar fiyatta anlaşamayınca satış olmadı. Bir süre sonra sondaj makinesinin yerinde olmadığını gören Balık, polise giderek şikayetçi oldu.

KAMERA OLAN BİTENİ KAYDETTİ

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, dev sondaj makinesinin iki kişi tarafından TIR'a yüklenerek götürüldüğünü tespit etti. Şahısların makinenin brandasını açarak makineyi TIR'a yüklemeleri saniye saniye görüntülere yansıdı. Polis, sondaj makinesini çalan kişileri yakalamak için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sultanbeyli Haberler

500

Yorumlar (7)

isimsiz:

ŞERİAT KURALLARININ GELMESİ FARZ OLDU BENCE. . .

6
2
yanıtYanıtla
gıcık:

memlekette adam kalmaz . :)

yanıt0
yanıt1
Jan:

Çalınmaya benzemiyor sanki kendi mallarını alıyorlar

2
2
yanıtYanıtla
Kemal:

Ne mutlu Türküm diyene

2
0
yanıtYanıtla
cunku:

egerki hirsizlar kafadina koysun adamin bagirsagindaki gazive diskiyi bile cakarlar bunlar pireha gibi aman allahim ozelguvenlikten emekli oldum santiyelerede kablo icin gelir bu itler birde barettakarkar sanki calisan gibi genelde savaha karsi gekirler aslinda kirsizlara vericen idani calamiycaklar arkadas bunlari asacagin kesin alismislar belese kitapsizlar mazgalcalar cakarlar abi nebulsakar

0
1
yanıtYanıtla
ErenDerdiçok:

Seneler önce çok sevdiğim Talat abi evlerinin önünden kamyonu çalınmış plakası Silifke taraflarında bulunmuştu. Gözleri dönmüş bu hırsızların ağır vasıta tır kamyon iş makineleri ayırtetmeksizin çalıyorlar. Geçmiş olsun. Palulu Talat dayımada Allah rahmet eylesin onuda yadettim.

1
0
yanıtYanıtla
İlker Balık:

İşin ilginç yanı elini kolunu sallayıp hala dışarıda gezinmeleri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title