Haberler

Son dakikalarda attığımız gol sırasında Burak Yılmaz'ın görüntüsü sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 7. maçında Ülker Stadı'nda Arnavutluk'u 1-0 mağlup etti. Son dakikalarda gelen golde Burak Yılmaz yürekleri ağıza getirdi.

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 7. maçında Türkiye, Arnavutluk'u Cenk Tosun golüyle mağlup ederek grupta liderliğini sürdürdü. Son dakikalarda gelen gol sonrası büyük bir sevinç yaşanırken, gol sırasında Burak Yılmaz ise futbolseverlerin yüreklerini ağza getirdi.

BURAK YILMAZ DOKUNSA GOL İPTAL OLACAKTI

Arnavutluk savunmasının yaptığı büyük hata sonrasında Cenk Tosun kafa vuruşunu yaptı ancak yanında bulunan Burak Yılmaz boş kaleye giden topa dokunsaydı pozisyon ofsayt olacak ve gol iptal edilecekti.

Yaşanan bu pozisyon sonrası sosyal medyada Burak Yılmaz için birçok mesaj atıldı. İşte atılan mesajlardan bazıları:

Son dakikalarda attığı gol sırasında Burak Yılmaz'ın görüntüsü sosyal medyayı salladı

Son dakikalarda attığı gol sırasında Burak Yılmaz'ın görüntüsü sosyal medyayı salladı

Son dakikalarda attığı gol sırasında Burak Yılmaz'ın görüntüsü sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Burak Yılmaz Cenk Tosun Arnavutluk Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (48)

Adınızı YDEazınhkn:

ALLAH İÇİNŞU BURAGI KADROYA ALMAYIN

19
30
yanıtYanıtla
Canberkdal:

Anlamıyorlar dayı saldırıyorlar almayın deyince.

yanıt5
yanıt3
beşikta:

niye koymasın burakı kıadroya

yanıt0
yanıt1
DAMDAKİ KEMANCI:

Ne kadar abartıyoruz ya . Yok , birde dokunsaydı . O adam profesyonel . Mahallede sokak arasında top koşturan Mustafali değil ki !. . . . . .

27
8
yanıtYanıtla
kartalbjk:

MAÇI KATLETTİ tam anlamıyla burak milli takıma ayak uyduramıyor ne yazık ki artık

yanıt10
yanıt25
..:

O profesyonel arkadaşın futbol hayatında kaç kez ofsayt ta düştüğünü bi saysak??

yanıt6
yanıt5
DAMDAKİ KEMANCI:

Yazmayayım dedim ama olmuyor işte . Yazımın herhangi bir yerinde Burak güzel oynadı cümlesi var mı ? Defalarca pas hatası yaptı , topu rakip oyuncuya verdi . Kaptırdığı topun arkasından koşmayıp baktı . Defalarca ofsayta düştü . Ama , ofsayt olduğunu bile, bile kaleye giden topa da dokunacak kadar salak değildir dedim hepsi bu . Bir hücum oyuncusu defalarca da olsa ofsyta düşer , onun da sebebi pası çıkartan kişidir , zamanında pas çıkarmazsa düşer tabi . Noktalı arkadaş futbol bilgin bu mu ?

yanıt0
yanıt0
Maho Ağa:

bu burak yılmaz hayatta milli takımı haketmiyor sahada yoktu canlı izledim ben dayanamadım şenol güneş nasıl dayandı anlamadım yaa gözleri görmüyor yada buray yılmaz'' a karışı bi aşırı sevgisi mi var anlamadım Allah''tan arnavutların defansı hata yaptıda günü kurtardılar kadro seçimi çok ama çok yanlıştı orta saha da 3 oyuncu 3 üde aynısı defansif orta saha ozan emre mahmut forvet zaten bal yapmaya arı misali dün hani sadece günü kurtardık bence. . .

18
14
yanıtYanıtla
Canberkdal:

Aynen dayı

yanıt4
yanıt2
besiktaş:

adam beşiktaşlı dır şenol hoca eğitim vermiş

13
17
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title