Haberler

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubjana'yı 1-0 mağlup etti

Güncelleme:

2-2'nin rövanşında Olimpija Ljubljana'yı deplasmanda Adis Jahovic'in golüyle 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Liginde bir üst tura yükseldi.

Teknik Direktörlüğünü Sergen Yalçın'ın yaptığı Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla deplasmanda karşılaştı. 2-2'nin rövanşında Malatyaspor, rakibini Adis Jahovic'in 77. dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek 3. tura yükseldi.

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubjana'yı 1-0 mağlup etti

MÜCADELEYİ 10 KİŞİ TAMAMLADILAR

Karşılaşmanın 38. dakikasında Ljubljana'da Endri Çekiçi ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Zorlu mücadelede iki takımdan toplam 11 oyuncu sarı kart gördü.

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubjana'yı 1-0 mağlup etti

SERGEN YALÇIN'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla karşılaşan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, ilk maçın 11'ine göre 3 değişikliğe gitti. Malatya'da 2-2 sona eren ilk maçın rövanşı, Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da oynandı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sahaya Fabien Farnolle, Issam Chebake, Arturo Mina, Mustafa Akbaş, Erkan Kaş, Murat Yıldırım, Robin Yalçın, Thievy Bifouma, Rahman Buğra Çağıran, Moryke Fofana ve Adis Jahovic 11'ini sürdü. Sarı-siyahlı ekibin yedek kulübesinde Ufuk Ceylan, Gökhan Töre, Eren Tozlu, Ahmed Ildiz, Berk Yıldız, Mitchell Donald ve Guilherme yer aldı.

Yeni Malatyaspor, Olimpija Ljubjana'yı 1-0 mağlup etti

Sergen Yalçın, ilk maçın 11'ine göre biri mecburi olmak üzere 3 değişiklik yaptı. Genç teknik adam, Malatya'daki karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Donald'ı yedeğe çekti. Sakatlığı bulunan Teenage Hadebe kadroya alınmazken ilk maça 11'de başlayan Nuri Fatih Aydın da 18 kişilik kadroya giremedi. Yalçın, bu futbolcuların yerine Robin Yalçın, Mustafa Akbaş ve Rahman Buğra Çağıran'ı oynattı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Haberler

500

Yorumlar (27)

Memleketim:

Alti üstü tur atladi. Ne tarihi ya. Bu sizin basligi atanlarin beyni yokmu? Rakip takim sanki Barcelona. Ücüncü ön elemedeki rakip takimi eledi. Bu basliklari yutmuyor insanlar.

22
26
yanıtYanıtla
Memleketim:

Özür dilerim yutan mallar varmis.

yanıt8
yanıt10
BRO:

Kesin Elazığlısın sen rezil herif

yanıt6
yanıt2
Puhaha:

Memleketim yemin ediyorum çok güldürdün beni. Helal olsun sana kardeşim:).

yanıt0
yanıt0
sertan 32:

başlıga bak tarih yazmışlar. . bılmem ne kupasının bılmem ne turu. . . haa ön eleme turu. . kelımelerı bu kadar futursuzca kulanmaktan gına geldi . . yok super yıldız . . yok bombayı patlattı. . anasını satim her tarnsfer yıldız her transfer bomba ne hıkmetse giderkendeuste para verıp teneke calıyoruz arkalarından

12
19
yanıtYanıtla
.:

ÖN ELEME GEÇMEKTE TARİH YAZMAK OLDU ARTIK . GRUPLARA KALIRSA BİR BAŞARI SAYILABİLİR . AMA BUNUN NERESİ TARİH YAZMAK

7
15
yanıtYanıtla
k.s.k:

SERGEN YALÇIN BİLİR İŞİNİ. . .

17
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

adamsınız helal size

11
0
yanıtYanıtla
Jamiryo:

Tabi ligimizin 3 büyükleri gelenden 5-6 yediği için şuan bu maçlar büyük başarı ! Anadolu takımları olduklarını unutarak yorum yapan kuş beyinlilere duyurulur !

8
1
yanıtYanıtla
Ezik seni:

He Anadolu takımları zavallı ne zorluklarla futbol oynuyor; karşıdaki takımlar da uzaylıydı dimi. Kalecileri 8 kollu futbolcuları 5 bacaklı. Millete kuş beyinli diyeceğine kendi ezik zihnini düzelt.

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title