Haberler

Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

Güncelleme:

Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı. Eşinin mezarı başında zor anlar yaşayan Gül Sunal, "Onsuz yaşamayı kabullenmeye başlıyorum" dedi.

Türk sinemasının usta sanatçısı Kemal Sunal vefatının 20'inci yılında kabri başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda yapılan anma törenine büyük oyuncunun eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, sevenleri ve dostları katıldı.

Anma töreninde usta sanatçı için Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Kemal Sunal'ın ailesi ve sevenlerinin anma töreninde duygusal anlar da yaşandı. Törenden sonra basına açıklama yapan Ali Sunal ise tek tesellisinin babasını kızı Narin Sunal'la tanıştırırken evde bol bol Kemal Sunal olacağını düşünmesi olduğunu ifade etti.

"GÜZEL ŞEYLER YAŞIYORUZ AMA YOKLUĞU ÇOK ACI"

Kemal Sunal'ın yokluğunun çok acı olduğunu dile getiren Gül Sunal, "Yavaş yavaş onsuz yaşamayı artık kabullenmeye başlıyorum ben. Çok zor tabi ama artarak büyüyen sevgi de büyük bir teselli oluyor bize. Hiç yalnız bırakmıyor sevenleri. Çok güzel şeyler yaşıyoruz ama yokluğu da çok acıklı " diye konuştu.

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

"BİR ŞEKİLDE KENDİMİZİ TESELLİ ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Babasını çok özlediğini ve kendilerini bir şekilde teselli etmeye çalıştıklarını belirten Ali Sunal, "20 sene oldu. Artarak devam eden çok hak ettiği bir sevgiyi görüyordur diye umuyorum. Şimdi bizim bir heyecanımız var. Torunu oldu. Çok özledim. Tek tesellim 3 yaşından sonra babamla Narin'i tanıştırırken bol bol evimizde Kemal Sunal olacak diye düşünüyorum. O günü bekliyorum ben de. Bir şekilde kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz" dedi.

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

"BABAMIN TÜRK HALKININ KALBİNDE OLMASI EN GÜZEL MİRAS"

Tören sonrası gelen herkese tek tek teşekkür ederek babasına duyduğu özlemi dile getiren kızı Ezo Sunal, "Burada olduğunuz için çok teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık, ağzınıza sağlık. 20 yıl oldu. Daha nice 20 yıllar bu sevgi devam edecek gibi duruyor. Türk halkının hem kalbinde hem gülücüklerinde yaşayacak. Bu da bize en güzel miras zaten. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ederiz" diye konuştu

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

Son dakika... Usta sanatçı Kemal Sunal vefatının 20'nci yılında mezarı başında anıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kemal Sunal Ali Sunal Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (16)

Sakaryalı Hatun:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. Kemal Sunal gelmiş geçmiş en büyük komedyen dir, başka tanımam. :

15
1
yanıtYanıtla
Metin:

Kemal Sunal bizim derdimize derman oluyor ne güzel insandır sen siyasette yok ayrımcılıkta yok sagcı deyıl solcudeyıl insanlar onun icin seviyor mekanı cennet olsun bingöllü

14
0
yanıtYanıtla
Firat:

Hala izliyoruz halen gülüyoruz.

13
0
yanıtYanıtla
Fan Klüp:

Hiç kimse özel veya vazgeçilmez değil. Veya herkesin yakını kendine özel ve vazgeçilmez. Bu dünya geçici ve anlamsız. 5-10 sene daha sürer ve her şey unutulur. Hayat değiştikçe filmleri de anlamsız hale gelir. Filmlerinin gerçek hayatla pek ilgisi de yoktu o ayrı mesele.

2
10
yanıtYanıtla
MC:

Demek siz Nijerya''lılar, Kemal SUNAL hakkında böyle düşünüyorsunuz. Biz Türkler için durum daha farklı.

yanıt10
yanıt2
Xxx:

Esasında senin gerçek hayatla ilgin yok.... Kendi dünyanda yaşıyorsun... Kemal Sunalın filimlerini anlayacak kadar beyinde yok sende belli....

yanıt1
yanıt0
Vaka:

Cok erken ayrildi aramizdan Allah rahmet eylesin Ailesine sabirlar diliyorum

9
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Gençliğimde sinamada hep en ön sırada izlerdim filmlerini.

6
0
yanıtYanıtla
Sw:

Nasıl yani sen kaç yaşındasın ki?

yanıt1
yanıt0
Aytunc:

Aile olarak zaten saygili insanlar ,KEMAL SUNAL da oyleydi ozlemle aniyoruz rahmetliyi

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title