Haberler

Şule Çet Cinayeti ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Şule Çet davasında yeni bir gelişme yaşandı. İki şüphelinin olaydan 18 dakika sonra ofis koridorunda sigara içerek asansörle aşağıya indikleri görülüyor. Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

Ankara'da bir plazanın 20'nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra aşağı atıldığı öne sürülen Şule Çet'in ölümüyle ilgili davada yeni görüntüler ortaya çıktı.Görüntülerde, şüphelilerden birinin ayakta duramayacak kadar sarhoş olduğu görülüyor.

MAHKEME ERTELENDİ

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkında açılan davada, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi. Mahkeme, davayı 15 Mayıs'a erteledi.

ÇET'İN ÖLÜMÜNDEN 18 DAKİKA SONRA OFİSTEN ÇIKTILAR

Çet olayında bilmeceyi aydınlatacak yeni görüntüler ortaya çıktı. Berk Akand bir köşeye oturuyor ve diğer şüpheli Çağatay Aksu ile konuşuyor. Akand'ın Aksu'ya tepki gösterdiği ve yerinden kalkıp üzerine doğru hareket ettiği de görüntülere yansıyor. Bu sırada kamera açısına giren Çet'in eski patronu olan Aksu'nun bina içerisinde sigara içtiği görülüyor. Sanıklar 20. kattaki ofiste asansör beklerken görülüyor. Saat 03.50'de düştüğü belirlenirken sanıkların 18 dakika sonra yani saat 04.08'de ofisten çıktığı anlaşılıyor.

NE OLMUŞTU?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs'ta Ankara'daki bir plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Şule Çet 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

kayserili:

ölende hiçmi kabahat yok gece 03, 30 da elin adamlarıylan ne işi var o kızın orada güya üniverste okuyor ne okuması otel odalarında zenginlerin parasını yiyorlar su testisi su yolunda misali olmuş

13
55
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

OYLE OLANLARIN ÖLMESİMİ GEREK AYARSIZ. BİGÜN BACININ BAŞINA DA GELİNCE GÖRÜRSÜN.

yanıt14
yanıt4
...:

Düşmez kalkmaz bir allahtır. Konuş kızın ve bacın elbette ki var. Varsayalım başlarına böyle birşey geldi yine böyle konuşursun sanırım. Ki gelmesin senin gibi beyinlerden dolayı zaten hep kadınlar yaşıyor böyle durumları. Erkek gezsin tozsun hertürlü iğrençliği yapsın mübahtır ama kadına gelince haketmiştir. Beyin kıt allah böyle cehalet ve sapık beyinlerden korusun genclerimizi.

yanıt9
yanıt3
MİSAFİR:

HEPİMİZİN ÇOLUK COCUĞU VAR KINAMAMAK GEREK KİMİN BAŞINA NE GELECEĞİ BELLİ OLMAZ ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN YAKINLARINA SABIR MEFTUNA RAHMET EYLESİN ADALAETTE BU İŞİN PEŞİNİ BIRKMAZ İNŞALLAH

yanıt2
yanıt0
ilayda:

aklı kıt ünüvristedde okumak için otelde çalşıyor harçlıını çıkarmak için iyi çalşan her bayan kötü n zeka ne farkın var senin bu sapıklardan

yanıt2
yanıt0
Altug:

Icki fuhus bizim inancimiza gore yapilabilecek en buyuk hatalar. . Kizcagiz hem namusunu koruma derdinde hem de sanirim parali diye bu pisliklere takilmis. Her neyse bedelini agir odemis. Allah gunahlarini affeder insallah. . iffetsiz davranip o sapiklarin isteklerini de kabul edebilirdi. . Helal olsun yine. Kizlar iffettinizi namusunuzu koruyun icki icen evlenmeden iliski isteyen erkekten koca olmaz bela olur ancak. Zina yapipta yuzu gulen bi insan soyleyin siz bana. . belasi er ya da gec geliyor. .

10
6
yanıtYanıtla
gerçekler acıdır:

çok eşlilik mi namusluluk

yanıt3
yanıt2
komplocu:

gerçekler acıdır dinini bilsen bu lafı söylemezdin islam çok eşliliğe izin vermez. sonradan uydurulma mezheplerin saçmalığı bunlar. islam çocuk yaşta evliliğe izin vermez mezhep denen saçmalıkların uydurması bunlar. dinini öğren kuranı anlayarak bi oku. türkçesini yani.

yanıt0
yanıt1
Dürbünlü:

Allaha saygısı olmayanların insanlara hiç saygısı olmaz.

8
7
yanıtYanıtla
asdf:

demekki sen o yüzden her haberin altına hayani duygularınla yorum yapıyosun.

yanıt6
yanıt2
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title