Haberler

Mersin'de Tekne Battı: 19 Kişi Boğularak Can Verdi, 25 Kişi Kayıp!

Güncelleme:

Mersin'de 160 göçmeni taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre 19 göçmen boğularak can verdi, 25 kayıp göçmen için arama çalışmaları başlatıldı.

Akdeniz'de göçmenleri taşıyan bir tekne alabora oldu. Teknenin battığı nokta, Yeni Erenköy sahil kasabası sahiline 16 mil (yaklaşık 26 kilometre) uzaklıkta.

Teknedeki göçmenlerden 19'sı boğularak can verdi, 102 mülteci sağ salim karaya çıkarıldı. Kurtarma ekipleri, denizde Akdeniz sularında kaybolan 25 kadar göçmeni arıyor.

160 GÖÇMENİ TAŞIYAN TEKNE BATTI

Mersin'in Taşucu ilçesi açıklarında içinde yaklaşık 160 kişi bulunan mülteci teknesi battı.

Mersin'de Tekne Battı: 19 Kişi Boğularak Can Verdi, 25 Kişi Kayıp!

Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu facianın yaşandığı bölgeye Türk Sahil Güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Son Dakika! Mersin'de Tekne Battı: 16 Kişi Boğularak Can Verdi, 30 Kişi Kayıp!

19 GÖÇMEN CAN VERDİ, 25 GÖÇMEN ARANIYOR

İlk gelen bilgilere göre, 19 mülteci boğularak can verdi. 105 mültecinin sağ salim karaya çıkarıldığı bildiriliyor.

Mersin'de Tekne Battı: 19 Kişi Boğularak Can Verdi, 25 Kişi Kayıp!

Kurtarma ekipleri, denizde Akdeniz sularında kaybolan 25 göçmeni arıyor.

TOPLAM GÖÇMEN SAYISI BELİRLENEMEDİ

CNN Türk Kıbrıs muhabiri Ömer Bilge, 160 göçmen taşıyan teknedekilerin sayısının daha fazla olabileceğini aktardı. Anadolu Ajansı ise, batan teknede yaklaşık 150 göçmen olduğunu duyurdu.

Mersin'de Tekne Battı: 19 Kişi Boğularak Can Verdi, 25 Kişi Kayıp!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mersin 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (29)

Yörük 26:

Hayat mücadelesi.Başına gelmeyen bilmez.Allah rahmet eylesin.

19
4
yanıtYanıtla
mehmet:

Adamlar tam nankör. Zaten kaçamasakta bizi kurtarırlar mantığıyla yüz kerede denerler milyon kere de. Binlerce sorunumuz varken bide bunlarla mı uğraşacağız tekmeleyin kendi ülkelerine.

14
8
yanıtYanıtla
Gurbetçi:

Mehmet, o isminden utan , ne aşağılık düşüncelerin var.

yanıt3
yanıt3
CEMİL:

BUNLAR HANİ KÜLLİYEDE MİSAFİR EDİLECEKTİ

13
8
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ÜLKELERİNDE ŞERİAT İSTERLER KOŞAR GİDERLER GAVUR DEDİKLERİ ADAMLARIN ÜLKELERİNE

16
1
yanıtYanıtla
Sülo:

Avrupaya laf ederler gavur derler ama onların memleketıne gıderler kalın ülkenızde

13
4
yanıtYanıtla
ad:

kimse keyfinden memleketini terk etmez, gavur avrupa zenginliklerini sömürür ve çoluk çocuk tepene bomba yağdırırsa kaçarsın.

yanıt4
yanıt2
Devletlüm:

Süloooo büyük konuşma dostum. ALLAH kınadığını başına getirirse görürsün anyayı konyayı.

yanıt4
yanıt0
East:

Akdeniz`in dibi gavur dedikleri Avrupa`ya kaçmaya çalışan Müslümanlarla doldu.

yanıt2
yanıt0
...:

Ne iğrenç düşünce yapısına sahip insanlarsınız siz ya can onlar can ister mülteci olsun ister başka bişe ne ara kalpleriniz böyle taşlaşmış acaba öldüler diyr resmen bi zil takıp oynamadığınıx kaldı Allah hepimizi ıslah etsin ne diyim

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title