Haberler

Son Dakika: Koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırılan yaşlı adam 3. kattan atlayarak öldü

Güncelleme:

Son dakika: Manisa'nın Salihli ilçesinde özel bir bakımevinde kalan ve böbrek yetmezliği tedavisi gören 67 yaşındaki adam, Kovid-19 şüphesiyle kaldırıldığı hastanenin 3. katından atlayarak intihar etti.

Manisa'nın Salihli İlçesinde özel bir bakımevinde kalan ve böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören 1953 doğumlu R.Ç. isimli yaşlı adam diyaliz sonrası ateşinin yükselmesi sonucu 21 Nisan günü Salihli Devlet Hastanesinde Kovid-19 şüphesi ile gözlem altına alındı.

3. KATTAN ATLADI

Yaşlı adam bu sabah saat 08.55 sıralarında hastanenin 3. katındaki odasının penceresinden atlayarak beton zemine çakıldı.

TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI

Ağır yaralanan yaşlı adam yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, yaşlı adamın yapılan Kovid-19 testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Salihli 3. Sayfa Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (50)

john:

testi pozitif çıksa bari boşa atlamamış olurdu

11
50
yanıtYanıtla
Adam eyi etmis ölseydi:

Zaten kayitlara gecmeyecekti 10 binlerrcesi gibi bu intiharla kendini adini duyurdu Gitleyin bakalim nereye kadar

11
43
yanıtYanıtla
itlik yapma:

Nasıl eğitilmez bir cahilsin sen yaa

yanıt22
yanıt9
Urfalı:

Kafatasının içine daha evvelden yoncamı ektiler senin?

yanıt11
yanıt1
rizeli:

ayağunun üstüne düşeydi yürür giderdi. düşmesini bilememiş

4
30
yanıtYanıtla
Mert:

Baban da annenin üzerine öyle düşmüş olmalı. Dinimiz ölüye saygıyı emrediyor bay kedi.

yanıt3
yanıt1
ÇORUMLU:

Ayağu kırılırdı o zaman yürüyüp gidemezdi hem manisalı kafa üstü atlar hamsi gibi balıklama atlayamaz

yanıt0
yanıt0
Gözlem:

Bu hastalıktan korkmayın. GEÇ KALMAKTAN korkun. . Erken tedavi çok iyi sonuçlar veriyor. Ne kadar erken müdahale edilirse o kadar çabuk atlatırsınız. Bütün göstergeler bu yönde. En büyük yapılan yanlış KARAMSARLIK. ( Sakladılar da ne oldu. ? BAK: Şekil A1 ) Pek çok hastayı evinde tedavi ediyorlar. Neden bu korku. ? Anlaşılır gibi değil. .

15
3
yanıtYanıtla
Bende test yaptırdım 16 gündür karantina yim negat:

Gerçekten erken tedavi iyidir 43yasindayim

yanıt3
yanıt1
Misafir:

Allah rahmet eylesin Rabbim.affetsin...

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title