Haberler

Son Dakika: Hasan Şaş, Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevinden istifa etti

Güncelleme:

Son dakika: Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş, sarı-kırmızılı kulüpteki görevinden istifa etti. Sosyal medyadan kararını duyuran Hasan Şaş, Galatasaray taraftarına teşekkür etti.

Galatasaray'da Teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Hasan Şaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı ve görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Görevinden kendi isteğiyle ayrıldığını ifade eden Şaş, sarı kırmızılı taraftarlara teşekkür etti.

Hasan Şaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın."

GALATASARAY HASAN ŞAŞ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yayınladığı metinde Hasan Şaş'a teşekkür etti.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Kulübümüzde, Futbol A Takım Yardımcı Antrenörlüğü görevini yürüten Sayın Hasan Şaş görevinden ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Hasan Şaş Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

galatasaraylı.:

evet futbolculuk döneminde takıma katkı sağlıyordun. güzel maçlar ve anılar bıraktın. fakat Galatasaray''da antrenörlük sana göre değil. kabadayı argo saygısız öfkeli görüntün ile hatırlanacaksın

17
1
yanıtYanıtla
ÇORAPSIZ:

Geçen seferde aynısını yapmıştın ama hocan olmaz demişti. Şimdi soruyorum. . . Hocandan izin aldın mı?

10
2
yanıtYanıtla
Dadaloglu:

Anca gidersin

6
4
yanıtYanıtla
vogue:

babası kabul etmez ıstıfasını

4
4
yanıtYanıtla
Kadıköy:

La bi git ya. 20 kere istifa ettin yeter daha

7
0
yanıtYanıtla
socar:

bu sefer harbidenmi lan haso

7
0
yanıtYanıtla
Hüsnü Şen:

Low hasso bu kaç oldu ha bire istifa ediyorsun neyse hadi git gözüm görmesin

5
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

GS nin efsanesisin seni seviyoruz ama GS de görev almayı hakedecek bir antrenör değilsin ne yazık ki. hoca ceza alınca ipleri eline alacağına her seferinde sende kendini attırdın. seviliyorsun ama futbolculuk anılarınla. .

4
1
yanıtYanıtla
VRL66:

Bunun yerine getirilecek Yardımcı Antrenör Galatasarayın uzun yıllardır En iyi Transferi olacak !!!

2
2
yanıtYanıtla
Şaşırmayın:

Geri dönerse Hasan Şaş kimse şaşırmaz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title