Haberler

    Havaalanında olay çıkartan Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatıldı

    Güncelleme:

    Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, İstanbul Havalimanı'nda bir yolcu ve güvenlik görevlisi ise tartışan Aleyna Tilki hakkında hakaret ve tehdit suçlarından soruşturma açıldı. İfade veren Tilki, taraflarla uzlaşmayı kabul etmedi.

    Şarkıcı Aleyna Tilki 9 Ocak 2020 günü İtalya'ya gitmek için geldiği İstanbul Havalimanı'nda aynı uçağa binmek için bekleyen Ünal A. ile tartıştı. Tilki, A.'nın şikayetçi olacağını söylemesi üzerine polis çağırması gerektiğini belirten güvenlik görevlisi Neslihan Ö. ile de tartışmıştı. Olayın ardından ifadesinin alınması için havalimanı içindeki polis merkezine götürülen Tilki, ifade verdikten sonra uçağa binmemiş ve evine geri dönmüştü.

    Daha sonra sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan şarkıcı, isim vermeden Ünal A.'nın üzerine yürüdüğünü, şiddet görmekten korktuğu için kendisini koruduğunu söyledi. Yeni gelişmelerin yaşandığı olayda Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Tilki hakkında soruşturma başlatıldı.

    ALEYNA TİLKİ'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

    Yaşanan olay sonrası şarkıcıdan şikayetçi olan Ünal A. ifadesinde bavulunu X-Ray cihazına koymak için sıra beklediği sırada Aleyna Tilki'nin sırayı beklemeden önüne geçip bavulunu cihaza koyduğu için uyardığını söyledi. Uyarısı sonrası Tilki'nin kendisine dönerek küfür ettiğini ve "Seni buradan aldırırım" diye tehdit ettiğini belirten A., Tilki'den şikayetçi oldu. Tilki, A.'nın polis çağırılmasını istemesine rağmen olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı iddia edildi.

    Havalimanında olay çıkartan Aleyna Tilki hakkında soruşturma başlatıldı

    HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

    Güvenlik görevlisi Neslihan Ö. de, Tilki'yi durdurmaya çalıştı. Neslihan Ö. de hakaret ettiği için şarkıcıdan şikayetçi oldu.Alınan ifadeler sonrası Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı Aleyna Tilki hakkında, "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturmaya konu suçların Uzlaştırma Bürosu'nun yetki alanına girmesi sebebiyle uzlaşmak isteyip istemediği sorulan Tilki, taraflarla uzlaşmak istemediğini söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aleyna Tilki İstanbul İtalya Haberler

    500

    Yorumlar (58)

    GARIBAN:

    bunun gibilere değer verirsen olacağı budur. . . faydası yok zararı olmasın bari :)

    59
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Arda''da böyle diyordu. Şimdi oynayacak takım bulamıyor

    52
    1
    yanıtYanıtla
    bülent:

    ardaylanealaka

    yanıt0
    yanıt0
    yorumcu:

    Okuduğu kitaplar demek ki insanı eğitemiyormuş. . . !Önce edep, illa edep. . .

    46
    1
    yanıtYanıtla
    hmjg:

    ne kitabı cin ali mi

    yanıt26
    yanıt2
    pupg:

    ne kadar fesatça yorumlar yapılmış. insanların sırf para kazanıp belli bir noktaya gelmesine bu kadarmı karşı olunur. . orda belki her personel günde 1 kez böyle bir muameleye denk geliyor. kimse ünlü olmadığı için ses çıkarmıyor. istiyorsunuz ki, bütün ünlüler edebiyat mezunu olsun. . sistemi eleştireceğinize ünlüleri eleştiriyorsunuz. ülkenin gerçeği!!!

    1
    41
    yanıtYanıtla
    raa:

    pis yalaka ne cikarin var acaba bu isten

    yanıt3
    yanıt0
    Angaralı:

    gelip önümüze geçen aleyna olursa yüzüne mi gülek yani geç gıııız dellendirme adamı sen ne gonuşuyon gardeeeş

    yanıt0
    yanıt0
    AVNİ:

    BETER OLSUN ŞİMARIK ŞEY

    32
    0
    yanıtYanıtla
    MSDS:

    Yapıştırın cezayı şımarık Tilki''ye, bir daha ağzından çıkanı kulağı duysun . .

    18
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title