Haberler

Gömleğindeki ipi yakmak isteyen çocuk kendini yaktı

Güncelleme:

Ardahan'da 10 yaşındaki çocuk, gömleğindeki ipi yakmak istedi. Ancak daha öncesinde saçını düzeltmek istediği kolonya gömleğine de bulaştığı için gömlek bir anda alev aldı.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde oturan Sönmez ailesinin çocuğu olan 10 yaşında ki Fatih Sönmez, kolonya ile saçlarını düzeltmek istedi. Kolonyayı ellerine döken küçük çocuk yanlışlık giydiği gömleğe de bulaştırdı. Bu sırada gömlekte ki ipi koparmak isteyen Sönmez, koparamayınca çakmakla ipi yakmaya çalıştı. Kolonyanın bulaştığı gömlek biranda alev aldı. Küçük çocuğun çığlıklarını duyan anne Çiğdem Sönmez, koşarak küçük Fatih'in yanına gitti. Çocuğunun yandığını gören anne Sönmez, düşünmeden küçük çocuğun gömleğini yırtarak çıkardı.

İKİNCİ DERECE YANIKLAR OLUŞTU

Çocuğunun hayatını kurtaran anne Sönmez, durumu 112 Acil Sağlık ekibine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler küçük Fatih'i Ardahan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih Sönmez, Erzurum Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Küçük çocuğun çene ve göğsünde ikinci dereceden yanıklar oluştuğu belirtildi.

Gömleğindeki ipi yakmak isteyen çocuk kendini yaktı

"YANAN GÖMLEĞİNİ YIRTTIM ATTIM"

Çocuğunun yandığını görünce düşünmeden müdahale ettiğini ifade eden anne Çiğdem Sönmez, "Fatih'i banyo yaptırdıktan sonra içeriye aldım. Sonra ben kapıya çıktım, peşimden Fatih'in bağırma sesi geldi. Kolonya üzerine dökülmüş, ateş düşmüş, o anda söndürmeye çalıştım. Üzerini yırttım, attım sonra da hortum takarak başından aşağıya suyu tutarak söndürdüm. Kolonya dökerek saçını taramak istemiş. Üzerine biraz fazla dökülmüş. O anda da giysisinde bir şey varmış üzerine ateş düşünce yanmış. Kibritle yakmış kendisini. Karnı yandı" diye konuştu.

Gömleğindeki ipi yakmak isteyen çocuk kendini yaktı

Gömleğinde ki ipi yakarken yanlışlıkla kendini yaktığını ifade eden 10 yaşında ki Fatih Sönmez, "Gömleğim de ip vardı sökülüyordu, kibritle ipi yakmaya çalıştım sonra üzerim alev aldı. İpi çektim kopmadı bende yakmaya çalıştım ama üzerim alev aldı. Karnım yandı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ardahan Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (29)

ŞULE:

AİLENİNTEK KELİMEYLE EGİTİMSİZLİGİNDEN KAYNAKLI OKUMUŞ CAHİLLER

3
34
yanıtYanıtla
hadbildiren:

Bir gün çocuğun olursa, başına gelmeyeceğinin garantisi yoktur. Hatsiz. . .

yanıt2
yanıt0
POYRAZ:

Çocuk bu çocuk. BU YORUMUNLA SEN CEHALETEİNİ GÖSTERİYORSUN

yanıt0
yanıt0
Asdf:

Kolonya var çakmak var... Barbekü yapsana.

1
28
yanıtYanıtla
Asdf:

Yorum eksik oldu. Bu yaştaki bir çocuk çakmakla çok tehlikeli. Yarın evi yakar muazallah

yanıt3
yanıt0
RECEB TAYIB RDUĞAN:

ÇOCUK BU ÇOCUK BAK SENİ TÜRKİYEDEN KOVARIM AY PARDON ÖZÜR DİLERİM ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA KENDİMİ TUTAMADIM İŞTE NE YAPAYİM

yanıt0
yanıt0
BAYBURTLU HASAN AĞANIN OĞLU TOLGA AĞA:

BU HAREKET TAM DELİ İŞİ. GÖMLEKE KOLONYA SÜR SONRADA YAK. OLACAK İŞ DEĞİL. BU İŞTE VAR BİR İŞ. DELİMİ DESEM AKILLI İŞİMİ DESEM OLMUYOR.

2
17
yanıtYanıtla
ağaymış:

çocukken sen neler yaptın kim bilir tayyarağanın oğlu

yanıt0
yanıt0
sertan tan:

geçmiş olsun evladım. . . . dünyada ne şekilde ne olaylar oluyor boş ver üzülme. . . .

12
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Allah şifa versin insallah

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title