Haberler

Öğretmen, 17 yaşındaki öğrencisini okul tuvaletinde istismar etti

Güncelleme:

Lefkoşa Türk Lisesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni, lise son sınıf öğrencisine okul tuvaletinde cinsel istismarda bulundu. Olayın patlak vermesi üzerine hakkında soruşturma açılan öğretmen meslekten ihraç edildi.

KKTC'de, Lefkoşa Türk Lisesi'nde (LTL) görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G.'nin lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki E.S.'ye okul tuvaletinde cinsel istismarda bulunup, video kameraya kaydettiği iddiasıyla başlatılan soruşturma sona erdi. Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı tarafından yapılan soruşturma sonucunda; Hüseyin G. hem öğretmenlikten hem de kamu görevinden ihraç edildi.

KKTC'de büyük infial yaratan olay, 7 Mart günü patlak verdi. İddiaya göre, Lefkoşa Türk Lisesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni Hüseyin G., bir süre önce lise son sınıf öğrencisi E.S.'ye cinsel istismarda bulunmaya başladı. İstismarı cep telefonuyla kaydeden Hüseyin G., E.S'yi okul tuvaletinde de ilişkiye zorladı. Kaydettiği görüntüleri arkadaşlarına gösteren öğretmen, liseli kıza, arkadaşlarıyla birlikte olması için para teklif etti.

Öğrencisini okul tuvaletinde istismar eden öğretmen meslekten ihraç edildi

BAKANLIĞA YAPILAN İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Beden öğretmeninin istismar olayı, Milli Eğitim Bakanlığı'na yapılan ihbar ile ortaya çıktı. Bakanlık hemen polise bilgi verdi. Okula baskın yapan polis, öğretmen ile öğrencinin cep telefonlarına el koydu. Cep telefonlarında yapılan ilk incelemede, ikiliye ait video görüntüleri elde edildi.

Öğrencisini okul tuvaletinde istismar eden öğretmen meslekten ihraç edildi

"ÇÜRÜK ELMALARI AYIKLAYACAĞIZ"

Polis soruşturması sürerken, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu okula giderek, öğretmenler ve öğrenciler ile görüştü. Çavuşoğlu, "Eğitim camiası içerisinde, arada sırada çıkan çürük elmaları sistemden ayıklama noktasında kararlıyız" dedi.

Öğrencisini okul tuvaletinde istismar eden öğretmen meslekten ihraç edildi

HEM ÖĞRETMENLİKTEN HEM DE KAMUDAN ATILDI

Bakanlık tarafından yapılan soruşturma önceki gün sona erdi. Öğretmen Hüseyin G. hem öğretmenlikten hem de kamudan atıldı. Hüseyin G.'nin üye olduğu sendikadan yapılan açıklamada, "Sendika bu tip münferit olayların, toplumun kabullenmediği, etik-ahlak değerlerine uymayan olayların yaşanmaması için elinden geleni yapar" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (116)

Türk Yurdu:

Öğretmenler salgın döneminde ek ders alıyor mu! Bu ülkenin en ballı mesleği öğretmenlik ve şube müdürlüğü... Haksız mıyım?

28
152
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Kızda iyi herkesin nefsini uyandırır

13
116
yanıtYanıtla
Rezil:

Nefsine tüküreyim.

yanıt52
yanıt1
mdemır:

seninde kızın olsa aynısı söyleseler böyle mi olurdun ??

yanıt69
yanıt1
tu:

ahlaki yozlaşmanın sebebi senin gibi ahlaksızca düşünen insanlardır. nefsinle boğul inşallah.

yanıt18
yanıt1
MİRAY:

PİSLİK SENİN KIZ KARDEŞİN OLABİLİRDİ O KIZ SİZİN GİBİ PİS ZİHNİYETLER YÜZÜNDEN İNSANLARIN HAYATI KARARIYOR

yanıt20
yanıt0
İlayda:

Allah sen ve senin gibilerin belasını versin inşallah ya nasıl böyle bi şey söylemeye cesaret edersin ya acıyorum size

yanıt18
yanıt0
Şakir:

Karma eğitimden hayır beklemeyin

36
44
yanıtYanıtla
ahmet:

sapıksan her yerde yaparsın sapıklığını, karma eğitim normaldir, senin dediğinse sınıf ayrımcılığı yobazlık eziklik ve ruh hastalığıdır.

yanıt5
yanıt11
Ünlü:

Hepiniz azgın topluluk olduğunuz için size normal böyle cümle kurmak. Ayırınca da malesef daha kötü önemli olan insan zihniyeti

yanıt4
yanıt9
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title