Haberler

İstanbul'da taksicinin yumruklarla saldırdığı müşteri İbrahim Erkal'ın kardeşi çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da önceki gece taksicinin yumruklarla saldırdığı yolcunun 3 yıl önce hayatını kaybeden şarkıcı İbrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal olduğu ortaya çıktı.

Ataşehir'de kendisine küfür ve hakaret ettiği iddia edilen müşterisini 2 yumrukla yere seren taksicinin yolcu taşıma belgesi süresiz olarak iptal edildi. Taksinin saldırdığı müşterisinin ise ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal olduğu ortaya çıktı.

YUMRUKLA SALDIRDIĞI ANLARI ÇEVREDEKİLER KAYDETMİŞTİ

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz Cumartesi günü saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, 34 TCM 82 plakalı taksinin sürücüsü Metin D, alkol aldığı iddia edilen bir müşteriyi araca almış, sokağa geldiklerinde ise müşteri ile taksici arasında bir süre sonra ücreti nedeniyle sözlü tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taksici Metin D, iddiaya göre kendisine küfür ve hakaret eden müşterisine 2 yumruk atarak yere sermişti. Kavganın ardından taksici olay yerinden ayrılmış yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.

ŞOFÖRÜN TAŞIMA BELGESİ İPTAL EDİLDİ

Olayın ardından görüntülerin medyaya yansıması sonrası inceleme başlatan Toplu Taşıma Hizmetleri Müdürlüğü şoför Metin D. hakkında işlem yaparak Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'ni (TUDES) süresiz iptal etti.

DARBEDİLEN MÜŞTERİ İBRAHİM ERKAL'IN KARDEŞİ

Olayla alakalı darp edilen alkollü müşterinin ise geçtiğimiz 11 Mayıs 2017'de vefat eden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın kardeşi şarkıcı Abdullah Erkal olduğu ortaya çıktı. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı da öğrenildi.

İstanbul'da taksicinin saldırdığı müşteri İbrahim Erkal'ın kardeşi çıktıİbrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İbrahim Erkal Ataşehir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

.:

işsiz güçsüz eğitimsiz kıroların hepsi taksici oldu rahmetli dedeler dahil yaklaşık 120 senedir İstanbul''da yaşıyoruz eskilerde İstanbul''da taksi şoförü dediğiniz de boynunda kravat giyimi ve tavrıyla güven veren beyefendi sakin kişiler akla gelirdi şimdilerde kartal kanat ağzı bozuk müşterisi olan velinimeti döven bıçaklayan iki taksici bir olup kadın müşterisine tecavüz eden trafik magandalığı yapan saçma sapan bir hal olmuşlar bunlara devletin dur demesi gerekiyor

25
0
yanıtYanıtla
kartal:

uber çok kaliteliydi ya. ödeyeceğin ücret belli arama yok uygulamadan direk çağır yol tarif etme derdin yok. geniş ferah temiz hem uygun fiyatlıydı. keşke kaldırmasalardı . hepsi için değil ama yarı yarıya söyleyebilirim. taksiciler makas atarak hızlı kullanarak tehlike saçıyorlar

24
0
yanıtYanıtla
Sonuç:

Taksi yerrine küçük araclarla belediye ye ait maaşlı soforlerin olduğu bir sisteme gecmeli en azindan velediye kazansın

17
6
yanıtYanıtla
bunlar adam olmaz:

taksi işini sil baştan yapmadıkça bu taksi meselesi bitmez. plaka sahipleri ağlamasın yıllarca 3 kuruşa aldıkları taksi plakalarını kendileri borsa oluşturup zamlayıp milyonlar eder hale getirdiler

21
1
yanıtYanıtla
gercek:

sayın İMAMOGLU kaldırın şu taksici adı altındaki vandaları bıktık duzenleme yapın yeter artık TÜRKİYENİN her şehri bıktı bu kural tanımaz taksici eşkiyalarından

19
2
yanıtYanıtla
FERHAT:

Uber varken ne güzel di . . . Aklı başında kibar temiz insanlar çalışıyordu. . taksicilerin çoğu maddde bağımlısı serseri yada sicili bozuk kimsenin iş vermediği kişiler. .

21
0
yanıtYanıtla
A.aydo:

Taksici ne yapmalıydı parasını almadan küfür leri hakaretleri yanına alıp gitmeliymidi. Hep taksiciler haksız oluyor .on yargı olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla....

6
14
yanıtYanıtla
Serhat:

Alkol al küfret sonrada dayak ye durum böyleyse takdici haklıdır

7
13
yanıtYanıtla
Osman:

Ülkemizde bir meslek sahibi olmaya yeteneği olmayan kişilerin mesleğidir şoförlük. Bir ehliyete bakar. Öncelikle şoförlüğe bir meslek statüsü kazandırmak için gerekli beşeri eğitimlerin hakkıyla verilmesinden sonra Taksi , dolmuş , kamyon ve otobüs kullanmaları sağlanmalıdır. Bu okuduğumuz olayda videoyu izledim. Taksici aracına binmeye giderken duyduğu bir söz üzerine dönüyor ve vuruyor. Müşterinin de alkollü olduğu söyleniyor. Burda taksicinin eline sağlık diyorum .

11
8
yanıtYanıtla
Umut:

Olan taksiciye oldu

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title