Haberler

Son Dakika: Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finalde!

Güncelleme:

Son dakika: Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında 3-0 ile geçtiği GMG Kırklarelispor'u rövanş maçında 1-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, taraftarı önünde TFF 2. Lig ekiplerinden GMG Kırklarelispor'u konuk etti. İlk maçı geçtiğimiz hafta deplasmanda 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, mücadelenin 50. dakikasında Mevlüt Erdinç'in golüyle rakibini 1-0 geçti ve adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçe, kupanın yarı final mücadelesinde, BŞB Erzurumspor-Trabzonspor turunun galibi ile karşılaşacak.

Son Dakika: Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finalde!

FALETTE İLK KEZ İLK 11'DE

Sarı-lacivertlilerin devre arasında E.Frankfurt'tan kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Simon Falette de ilk defa bu mücadele ile bir resmi müsabakada 11 şansı buldu. Gineli savunmacı, sarı-lacivertli forma ile çeyrek finalin ilk maçı olan Kırklarelispor mücadelesinde tanışmış ve sahada 28 dakika kalmıştı. Öte yandan sezon başından bu yana sol bek konusunda sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Ersun Yanal, Deniz Türüç'ü yine bu bölgede görevlendirdi.

Son Dakika: Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda yarı finalde!

KIRKLARELİ, İSTANBUL'A AKTI

Kırklareli taraftarı da Kadıköy'deki maça yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 15 otobüs ile Kadıköy'e gelen yeşil-beyazlı taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününde takımlarını destekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kırklarelispor Türkiye Kupası Mevlüt Erdinç Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (21)

MEMET33:

DÜMBÜK KENAN BURDASIN GENE. GALATASARAYA LAF YETİŞTİRME BOYUN YETMEZ GAFİL.

3
8
yanıtYanıtla
boşyapma:

Haber fenerin haberi bi düdük makarnası ötüyor gs diye ne alaka çözemedim yarası var galiba

yanıt6
yanıt3
MEMET33:

BOŞYAPMA KARDEŞ, FENER OLMASA BİZ KİMLE EĞLENECEĞİZ.

yanıt2
yanıt6
erkin:

Evet buyuk basari!Avrupa dan 100 kusur yillik tarihinde 1 tane bile kupa getirememissin. Turkiye kupasini bile neredeyse ceyrek asira yakin zaman alamamissin. Hala Turkiye nin 2. buyuk kulubu oldugunu iddia ediyorsun. Anadolu takimlarina bu kadar destek olsaydi daha basarili olurlardi.

5
6
yanıtYanıtla
Kenan:

Hadi lennn git ötede ağla Alanya gazınızı alacak

yanıt4
yanıt4
FAKİR FUKARA:

Erkin Fenerliler gerçekleri sevmez.onların işi yalanla,hayal ürünleriyle,boş laflarla,dümenle,,,

yanıt2
yanıt4
MEMET 33:

ARKADAŞLAR DÜMBÜK KENANA UYMAYIN O BİR RUM TARAFTARDIR.

yanıt1
yanıt6
AHMET:

KIRKLARELİNİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM

8
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

BİZİM UEFAYI SÜPER KUPAYI KÜÇÜMSEYENLER KIRKLARELİ SPORU YENİP ELEDİK DİYE SEVİNİYORLAR, HAKLILAR TABİ ADAMLAR, AVRUPADA BİR TAKIMI ELEMİŞ SAYILIRLAR.

1
6
yanıtYanıtla
FB:

İnanılmaz bir galibiyettt!!!

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title