Haberler

Fenerbahçe, Alanyaspor'u 2-0 Mağlup Etti ve Ligde 6 Maç Sonra 3 Puan ile Tanıştı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini Ayew ve Frey'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe bu skorla ligde 6 maç sonra 3 puan ile tanıştı.

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, etkili oynadığı karşılaşmada Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe ligde 6 maç aradan sonra sahadan 3 puanla ayrıldı. Sarı-lacivertli ekibe Kadıköy'de galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Andre Ayew, 31. dakikada Michael Frey kaydetti.

FENERBAHÇE, ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe Süper Ligdeki puanını 13'e çıkarırken, Aytemiz Alanyaspor 12 puanda kaldı.Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor ise 13. hafta sahasında Kayserispor'u konuk edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

fenerbahçem:

Yetenek düşanı Aykuti''nin yıldı futbolu kıskanlığı yüünde 2 yıldır Walbuena kenarda beklerken taraftar da kahr oluyordu. Aykutinin arta kalan kuyruğu bu yıl da Walbuenaya kafayı taktı. Nihayet birleri bunu gordü de Feneri kiliğine kauştu

2
1
yanıtYanıtla
GOL KRALI BENİM:

Ve gidin söyleyin onlara süper ligin sefiri tekrar döndü. . .

3
0
yanıtYanıtla
Depresif aykut:

Defansif kalas aykut bi gorsün

1
1
yanıtYanıtla
pes:

pes artık :)

0
2
yanıtYanıtla
Salih:

Eeeeeee kesin şampiyonuz artık yarın gazeteleri okuyun tiraj artar ama gerçek şu ligin kaçıncı haftası kaçıncıyız puanımız kaç yediğimiz gol ne kadar attığımız gol ne kadar işte 2018 2019 FENERBAHÇESİ BU DURUMDAN KİMİN ÜZÜLMESİ GEREK UTANMASI GEREK BİLMİYORUM

1
0
yanıtYanıtla
valbuena:

gazetelere bi baktım sanki şampiyon olmuşuz :D

yanıt0
yanıt0
Anti cocu:

Cocu gitti takım gol yemiyor

0
1
yanıtYanıtla
Fener:

Helal olsun sana Eric Koeman cocunun yapamadığını yaptın

0
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BİZ DÜN SÖYLEDİK AKŞAM TABLO DEĞİŞECEK :

0
0
yanıtYanıtla
adana:

fenerbaşçe 16. sıraya yükseldi sanki şampiyon oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title