Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul İlçe Adaylarını Açıkladı!

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonunda yapılan aday tanıtım toplantısında, İstanbul ilçe adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına Binali Yıldırım ile birlikte geldi. Erdoğan, İstanbul ilçe adaylarını açıkladı.

ERDOĞAN, İSTANBUL'UN İLÇE ADAYLARINI AÇIKLADI:

Adalar - Özlem Öztekin Vural

Arnavutköy - Ahmet Haşim Baltacı (Mevcut belediye başkanı)

Ataşehir - İsmail Erdem (Sancaktepe Mevcut Belediye Başkanı)

Avcılar - İbrahim Ulusoy

Bağcılar - Lokman Çağrıcı (Mevcut belediye başkanı)

Bahçelievler - Hakan Bahadır

Bakırköy - Mehmet Umur

Başakşehir - Yasin Kartoğlu (Mevcut belediye başkanı)

Bayrampaşa - Atila Aydıner (Mevcut belediye başkanı)

Beykoz - Murat Aydın (Zeytinburnu mevcut belediye başkanı)

Beylikdüzü - Mustafa Necati Işık

Beyoğlu - Haydar Ali Yıldız

Büyükçekmece - Mevlüt Uysal

Çatalca - Mesut Üner

Çekmeköy - Ahmet Poyraz (Mevcut belediye başkanı)

Esenler - M. Tevfik Göksu (Mevcut belediye başkanı)

Esenyurt - Azmi Ekinci

Eyüpsultan - Deniz Köken

Fatih - Ergün Turan

Gaziosmanpaşa - Hasan Tahsin Usta

Güngören - Bünyamin Demir

Kadıköy - Özgül ÖzkanYavuz

Kağıthane - Mevlüt Öztekin

Kartal - Ebubekir Taşyürek

Küçükçekmece - Temel Karadeniz

Pendik - Ahmet Cin

Sancaktepe - Şeyma Döğücü

Sarıyer - Salih Bayraktar

Sultanbeyli - Hüseyin Keskin (Mevcut belediye başkanı)

Sultangazi - Abdurrahman Dursun

Şile - İlhan Ocaklı

Tuzla - Şadi Yazıcı (Mevcut belediye başkanı)

Şişli - Nihal Yıldırım

Ümraniye - İsmet Yıldırım

Üsküdar - Hilmi Türkmen (Mevcut belediye başkanı)

Zeytinburnu - Ömer Arısoy

İTTİFAKIN ORTAK ADAYLARI DA BELLİ OLDU:

Beşiktaş - Serkan Toperi

Maltepe - Ahmet Baykal

Silivri - Volkan Yılmaz

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Tarih boyunca insanlığın göz bebeği olmuş Peygamber efendimizin (SAV) övgüsüyle şereflenmiş bu kutlu şehrin bahtiyar insanlarını selamlıyorum. Üstadın 'ana gibi yar İstanbul gibi diyar olmaz' dediği bu şehrin şanslı insanlarını selamlıyorum."

"Şimdi İstanbul yeni bir yol ayrımında, yeni bir tercih aşamasında. İnşallah İstanbul 31 Mart 2019 akşamı, kendisini sakinlerinin her yerde güldüğü bir şehir olarak geleceğe taşıyacak belediye başkanlarını seçecek. AK Parti olarak tüm benliğini İstanbul'a adamış adaylarla yola çıkacağız."

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir ve İlçe Adaylarını Açıklıyor! Canlı Aktarıyoruz

"İSTANBUL NAZLI BİR ŞEHİRDİR"

"İstanbul büyükşehir ve ilçe adaylarımız, AK Parti'nin her ferdi gibi hizmet siyasetiyle gece gündüz hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. İstanbul güzel olduğu kadar, nazlı bir şehirdir. Asla ihmale gelmez. Mesela şehircilik ihmale gelmez. Mesela hizmette ihmale gelmez. Sokaları çöpten gelmez, Haliç'i kokudan geçilmez. Biz İstanbul'a hep layık olduğu şekilde muamele etme çabasında olduk. 1994'te aldığımızda karşımızda öyle sahipsiz bırakılmış bir şehir vardı ki, yüreğimiz cız etti. Bu süreçte gördük ki, İstanbul için en büyük doğal tehdit depremse, en büyük siyasi tehdit de CHP zihniyetidir. CHP zihniyeti ne zaman bu şehrin başına musallat olmuşsa, İstanbul acı çekmiş, kıvranmıştır. İdeolojik olarak bu partiye oy verenler dışında, CHP'nin İstanbul'a hizmet sunabileceğine inanmadığı için o zihniyeti bu şehre yaklaştırmadı."

"CHP zihniyetinin 1994'ün bir adım ötesine geçemediğini görüyoruz. Ne İstanbul umurlarında, ne Türkiye umurlarında, ne de dünyada ne olup bittiği umurlarında. Varsa yoksa kendi partilerindeki koltuk mücadelesi. CHP bunlardan ibaret bir partidir."

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir ve İlçe Adaylarını Açıklıyor! Canlı Aktarıyoruz

"DOĞAL TEHDİT DEPREM, SİYASİ TEHDİT CHP"

İstanbul için en büyük doğal tehdit depremse en büyük siyasi tehdit CHP zihniyetidir. Hİçbir vatandaşımız CHP'nin İstanbul'a hizmet sunacağına inanmadığı için bu görevi vermedi. 1994'ün bir adım ötesine geçemediklerini görüyoruz. Sadece konuşuyor, millete hakaret ediyorlar. Ne İstanbul ne Türkiye ne de dünyada ne olup bittiği umurlarında. Varsa yoksa partilerindeki mücadele. CHP her seçimde şapkadan başka tavşan çıkarma derdinde.

Her seçim döneminde kılıktan kılığa şekilden şekile giriyorlar. Her türlü siyasi oyun bunlarda mübahtır. Tek hedefleri AK Parti'nin önünü kesmek şahsıma verebilecekleri zararı vermek. Boşu boşuna uğraşıyorlar. Milletimiz bunları ciğerine kadar tanıyor. Milletimiz bunları çok iyi biliyor. CHP adını da söylemini de değiştirse milletimiz onu sesinden tanır.Darbecilere, sokak teröristlerine desteğinden tanır. Ülkesini yurtdışına şikayet etmesinden tanır. Cumhurbaşkanı adayı olmaya dahi cesaret edemeyen genel başkanından tanır.

"KİMSE AK PARTİ'YE OY VERMEK ZORUNDA DEĞİL"

CHP hangi boyaya boyanırsa boyansın milletimiz onu tanır bilir ve hak ettiği yere yerleştirir. Milletimiz için İstanbul'u CHP'ye teslim etmek demek dikeni sulamaktır. Milletimizi dikeni sulamak zorunda bırakmamak için teşkilatımızla adaylarımızla birlikte çok çalışmak zorundayız. Kimse AK Parti'ye oy vermek zorunda değil. Her şeyden önce tevazu, samimiyet ve gayrete çok dikkat edeceğiz. Biz 31 Mart'ta kampanyamızı gönül belediyeciliği ile yapacağız. İstanbul 31 Mart'ta gönlüne girmediğimiz tek bir hemşehrimiz bırakmamaya hazır mısın? Çalmadık kapı bırakmamaya hazır mısın?"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sinan Erdem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title