Haberler

Son Dakika: Beşiktaş'ta teknik direktörlüğe Sergen Yalçın getirildi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörü belli oldu.

Siyah-beyazlı yönetim, bugün öğle saatlerinde gerçekleşecek toplantı için Vodafone Park'ta bir araya gelirken, Yeni Malatyaspor'dan ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın da toplantıya çağrıldı.

1,5 YILLIK ANLAŞMA

Yapılan görüşmeler sonucu Beşiktaş, Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Uzun yıllar siyah-beyazlı takımda futbol oynayan ve efsaneleşen Sergen Yalçın, bu kez teknik direktör olarak Beşiktaş'a geri döndü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Futbol Spor Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (72)

KaraKartal:

Sergen gelecek, dertler bitecek!

41
26
yanıtYanıtla
yav:

yav he he, banada 3 çeyrek 1 yarım acısız olsun

yanıt37
yanıt32
kimeneee:

işteeeee sonundaaa

32
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yazık oldu delikanlıya

22
20
yanıtYanıtla
zara:

beşiktaş teknik direktörlerinin bittiği kulüptür yani köprüden önceki son çıkıştır bundan sonrası intihardır.

yanıt15
yanıt15
.:

SERGEN İLE BİRLİKTE 8TAŞ OLUR SANA 9TAŞ

12
12
yanıtYanıtla
Herif:

Başta fedarasyon başkanı değişmesi lazım tarafsız değil fedarasyon değişmese fb üç hafta kala şampiyonluğu ilan eder fedarasyon başkanı ıstıfa edecek

8
12
yanıtYanıtla
Hhjjk:

Geçmiş olsun sergenden hiçbi cacık olmaz kendini üst düzey td sanıyo

6
12
yanıtYanıtla
ÜRDÜN:

İŞİNE BAK LA SANA SORARDI

yanıt4
yanıt2
babanız:

zamanında bjklilere küfretmemiş miydi ?

4
14
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title