Haberler

Sneijder'in İbiza'da Açtığı Mekanı Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ünlü futbolcu Weslet Sneijder, İbiza'da mekan açtı. Ünlü futbolcunun mekanını Acun Ilıcalı ve müstakbel eşi Şeyma Subaşı ziyaret etti.

Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan ünlü futbolcu Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun açtığı mekanla ilgilenirken, Türkiye'den iki ünlü ismi ağırladı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ve müstakbel eşi Şeyma Subaşı mekanı ziyaret edip Sneijder ile fotoğraf paylaştı.

ACUN ILICALI: GÜZEL MİSAFİRPERVERLİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Yolanthe Cabau'nun sahibi olduğu ve oğulları Xess Xava'dan esinlenerek 'XaXa' adını verdiği mekanın tüm işleriyle ilgilenen Sneijder, zaman zaman müşterilere servis de yapıyor. Türkiye'de fırtınalar estiren çift mekanlarında önceki gün Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nı ağırladı. İkili, Sneijder ile çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Acun Ilıcalı bu karenin altına "Güzel misafirperverliğin için teşekkür ederim." notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Wesley Sneijder Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Galatasaray Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title