Haberler

Sivas Mezarı Başında, Şehit Eşinin Doğum Gününü Kutladı Hd

Mezarı başında, şehit eşinin doğum gününü kutladıHAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile birlikte şehit olan Nurcan Karakaya'nın (25) doğum gününde...

Mezarı başında, şehit eşinin doğum gününü kutladı

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde aracıyla seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa ile birlikte şehit olan Nurcan Karakaya'nın (25) doğum gününde eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya mezarını ziyaret ederek duygularını yazdığı pankartla eşinin doğum gününü kutladı.

31 Temmuz'da Yüksekova'da otomobiliyle seyir halinde olan Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın eşi Nurcan Karakaya ve oğlu 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Şehit eşi Serkan Karakaya babası Mustafa Karakaya ile birlikte, bugün doğum günü olan Nurcan Karakaya'nın ve bebeğinin mezarını ziyaret ederek eşinin doğum gününü kutladı.

'BU YOLU SENİNLE YÜRÜMEYİ SEÇTİM'

Eşinin mezarına üzerinde eşi ve oğlunun kalp içindeki fotoğrafı bulunan ve üzerinde Elinden tutup nereye gittiğini umursamadan yürüyecek birisi olmalıydı. Ben bu yolculuğa seninle çıkmayı, sonuna kadar seninle gidip bu yolu sadece senin elinden tutarak yürümeyi seçtim. İyi ki doğdun hatunum yazılı pankartla giden Serkan Karakaya duygu dolu anlar yaşadı. Mezar başında gözyaşı döken Karakaya eşinin doğum gününü kutladı. Karakaya Rabbim sürpriz yapmış yanına çağırmış. Yanında daha güzel yerdeler onlar şimdi. Ölümsüzler. Artık onlar ölümsüzler. Doğum günü bugün, doğum günü kutlu olsun. O beni duyuyordur, görüyordur. Rabbimin yanındadır onlar zaten. Rabbim onlara sahip çıkar. Doğum günü kutlu olsun. dedi.

Serkan Karakaya'nın babası Mustafa Karakaya ise Doğum gününü hep beraber kutlayacaktık. Cenab-ı Allah onu yanına layık görmüş, onu almış bizlerden. İnşallah orada zaten mekanları cennet. Allah'ım onları bizden daha çok seviyormuş bizden. Onları yanımızdan aldı. O emreder öyle olur. Bizim yapacak bir şeyimiz yok. Onların arkasından dua etmekten başka, hayır hasenatını yapmaktan başka başka bir şey yok. Allah'ım onların sayesinde bizleri affetsin. ifadelerini kullandı.

Bu arada şehit anne-oğulun mezarına ziyaretlerin de devam ettiği görüldü. Şehit Nurcan Karakaya ve 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın mezarını ziyaret için Almanya'dan gelen Mustafa Ayyıldız Almanya'da yaşıyoruz. Sivas'taydık Antalya'ya gidiyorduk. Şarkışla'dan geçerken buraya uğrayıp ziyaret etmek istedik. Çok istiyorduk onları görmeyi. Allah mekanlarını cennet etsin. Allah teröristlerin cezasını versin diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurcan Karakaya Doğum Günü Karakaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title