Haberler

Sivas Halk Otobüsü Şoförü Rahatsızlanan Yolcuyu Hastaneye Yetiştirdi

Halk otobüsü şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdiOtobüsün güvenlik kemarası görüntüleriSİVAS'ta özel halk otobüsü şoförü 25 yaşındaki Salih Can Yılmaz seyir halindeyken fenalaşıp bayılan kadın yolcuyu diğer yolcuları indirerek hastaneye yetiştirdi.

Halk otobüsü şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Otobüsün güvenlik kemarası görüntüleri

SİVAS'ta özel halk otobüsü şoförü 25 yaşındaki Salih Can Yılmaz seyir halindeyken fenalaşıp bayılan kadın yolcuyu diğer yolcuları indirerek hastaneye yetiştirdi.

Olay dün akşam saatlerinde Sivas Belediyesi ait 58 H 0042 plakalı özel halk otobüsünde meydana geldi. Salih Can Yılmaz yönetimindeki halk otobüsü Yiğitler-Kılavuz seferini yaparken yolcular arasında bir kadın fenalaştı. Kadının fenalaştığını fark eden yolcular ve şoför Yılmaz otobüsü durdurarak içindeki diğer yolcuları indirdi. Ardından tekrar direksiyonun başına geçen Yılmaz, rahatsızlanan kadın yolcusunu Numune Hastanesi'ne yetiştirdi. Bir yandan da telefonla hastaneyi arayarak durumu bildirip sedye hazırlanmasını istedi. O anlar otobüsün içindeki güvenlik kameralarına yansıdı.

"BİR CAN KURTARDIĞIM İÇİN KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

Kadın yolcunun yolda fenalaştığını anlatan otobüs şoförü Salih Can Yılmaz, "Yolucuyu aldığımda rahatsız olduğunu fark etmiştim. Koltuğa oturduğunda yanında çocuğu vardı. Aynadan baktığımda gözlerinin kaydığını fark ettim. Biraz daha ilerledikten sonra gözlerinin beyazlıklarını gördüm. Daha sonra hemen otobüsü durdurup yolcuları boşalttım. Ordan bayanı alıp direk acil bir şekilde Numune Hastanesi'ne götürdüm. Çok şükür hastaneye yetiştirdik. Doktorlardan haber aldığımıza göre çok şükür durumu iyiymiş. Diğer meslektaşlarıma da bu konularda duyarlı olmalarını öneriyorum. Bir can kolay gelmiyor. Bir canı kurtardığım içinde kendimle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Hastaneye kaldırılan kadın yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Can Yılmaz Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title