Haberler

Şişli'de korkunç cinayet! Figen ile Randolp Ward Mays çiftin oğlu bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, hastane önünde akrabalarını yaralayan kişiye benzeten şüpheli tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Şişli'de, dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı Akın K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KENDİSİNİ VE YAKINLARINI YARALAYAN KİŞİYE BENZETTİ

Olay, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acilinde 02.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp Ward Mays çiftinin iki oğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. Ağabeyi tarafından darp edilen Emre Tyler Mays, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Lise öğrencisi Emre Tyler Mays, ambulanstan sedyeyle indirildiği sırada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K.(22) tarafından bıçaklandı. Akın K.'nın, akrabalar arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzeterek bıçakladığı Emre Tyler Mays, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ŞÜPHELİ BIÇAKLA BİRLİKTE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Akın K., kısa süre sonra, polis tarafından, cinayette kullandığı bıçakla yakalanarak gözaltına alındı. Akın K.'nın 3 kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olduğu belirlendi.

Şişli'de korkunç cinayet! Ünlü iş insanının oğlu bıçaklanarak öldürüldü

Şişli'de korkunç cinayet! Ünlü iş insanının oğlu bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

500

Yorumlar (42)

NURİ:

DİZİLERİN ETKİSİ ÇOK FAZLA, FAKAT DAHA EĞİTİCİ ÖĞRETİCİ AHLAK SEVİYESİNİ İNSANIN İÇİNDEKİ SEVGİ VE MERHAMETİ YÜKSELTİCİ KISA FİLM VE ANLATIMLAR EKRANLARDA DAHA ÇOK YAYINLANMASI GEREK. CEZAEVİNİN NE KADAR KÖTÜ OLDUĞUNU İÇERİDEKİ ZORLUKLARI ANLATAN CEZAEVİNE GİRDİKTEN SONRA GERİDE KALANLARIN NE ZORLUKLAR YAŞADIĞINI ANLATAN FİLMLER GİBİ.

11
117
yanıtYanıtla
Kurtlar vadisi:

Bu ülkede beyni morfinli gençlere onbeş sene kurtlar vadisi izletirsen hepsi memati olur polat olur.

37
44
yanıtYanıtla
Hakan:

İzlemese hiç cinayet olmayacak yani nasıl beyin var sende.

yanıt43
yanıt8
İBRAHİM:

O mantıkla gidersek General olmak isteyen General dizisi izlesin, Avukat olmak isteyen Avukat dizisi izlesin, Polis olmak isteyen Arka Sokaklar izlesin. HATTA OKULLARI, UNİVERSİTELER BOŞUNA ONLARI KAPATALIM ZATEN DİZİLERİ İZLEYENLER NE İZLİYORLARSA ONU OLUYORLAR NE GEREK VAR OKULA.

yanıt35
yanıt5
MANTIKLI OL:

O zaman GAME OF THRONES izleyenler de ejderhalara, SUPERNATURAL izleyenler iblislere, THE WALKİNG DEAD izleyenler de zombilere özenir herhalde

yanıt33
yanıt7
Egemen:

Aşkı memnu izleyenlere ne demeli

yanıt20
yanıt1
...:

Türk milletinde iyiyi örnek almak asla yoktur varsa da cok azdır, iyiye ulaşmak zor oldugu için kolay hangisi ise onu tercih edip gururlaniyor, aynen öyle tv ler de kötü ne varsa onu örnek aliyorlar,

yanıt13
yanıt94
pür kötülük:

Allah acımamış ben mi acıyacağım

2
40
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ECNEBİ YA. HİÇÇÇ ÖNEMLİ DEĞİL. PEHH

4
30
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

YAŞLI KURT BEY. . . sizin her zaman yorumunuzu okuyorum. . sizin için zaten hiç bir çanlıya yapılanlar önemli değil. hayvan olsun. insan olsun. . ne diyeyim ALLAH size merhamet versin. . . .

yanıt9
yanıt1
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title