Haberler

İş yerinde çıkan yangında kasadaki paralar da kül oldu

Güncelleme:

Şişli'de kapalı bir telefoncu dükkanında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangını izleyen mahalle sakinlerinin sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maske takmadıkları görüldü. Bilgisayar ve birçok ürünün yandığı iş yerinin ahşap kasasındaki bir miktar para da yandı.

EKİPLER CAMI KIRARAK MÜDAHALEDE BULUNDU

Eskişehir Mahallesi Akağalar Caddesi üzerindeki bir telefoncu dükkanında saat 11: 30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kapalı dükkandan çıkan dumanı gören çevredekiler itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri iş yerinin camını kırarak yangına müdahalede bulundu. Daha sonra pencerenin demir korkuluklarını keserek içeri giren itfaiye ekipleri, elektrik şalterlerini kapatıp soğutma çalışması yaptı.

PARALAR DA KÜL OLDU

Bilgisayar ve birçok ürünün yandığı iş yerinin ahşap kasasındaki bir miktar para da yandı. Yangını izlemek için olay yerinde toplanan aralarında çocukların da olduğu mahalle sakinlerinin sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maske takmadıkları görüldü. İtfaiye ekipleri kapalı iş yerinde çıkan yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

İşte olay yerinden kareler;

İş yerinde çıkan yangında kasadaki paralar da kül oldu

İş yerinde çıkan yangında kasadaki paralar da kül oldu

İş yerinde çıkan yangında kasadaki paralar da kül oldu

İş yerinde çıkan yangında kasadaki paralar da kül oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (15)

razor:

telefonculara acımıyorum 10 liralık işi, 100 liraya yapıyor aç gözlüler

78
5
yanıtYanıtla
davor:

kendin evde yap o zaman işini geliyorsa kardeşimmmm

yanıt7
yanıt59
fatihs:

DAVOR a yanıt: bu milleti kazıklaya bilirsin anlamına gelmiyor savunduğun şey suçtur ayrıca bi nevi karaborsa derler buna Allah çocuğundan çıkarır emin ol.

yanıt1
yanıt0
Hekimoğlu:

Sevdiğim bir büyüğüm demişti ki: ''Oğul yoksulun hakkını gözet. Kazandığın paradan zekatını mutlaka verki tüm belalardan uzak olursun. '' Gemiş olsun.

27
3
yanıtYanıtla
manuel:

seri kodlarini yazip yanmislarla birlikte is bankasindan yenilerini alabilir.

13
0
yanıtYanıtla
işletmede para tutulmaz:

işletmede para tutulmaz yapacak birşey yok akılsız başın cezası bu işte

8
0
yanıtYanıtla
..............................:

Çok geçmiş olsun Allahım yar ve yardımcınız olsun Allahım güç kuvvet versin inşallah ama o paralar dolapta tutulurmu ya ihtiyacın kadar al gerisini bankaya koy en azından oroası daha güvenilir:(:(:(:(:(

5
0
yanıtYanıtla
Said Nursi:

Sadaka hükmüne geçer inşallah

4
0
yanıtYanıtla
Plumber:

American dollar i yansa bile sayilip bankadan isteyebiliyorsunuz merkez bankasindan

1
2
yanıtYanıtla
konusma layn:

boş yapma döverin

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title