Haberler

Cizre ve Silopi'ye Yürüyen Gruba Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Şırnak'ta, Cizre ve Silopi'ye yürümek isteyen gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Şırnak'ta, olayları protesto etmek isteyen grupla polis arasında gerilim yaşandı. Cizre ve Silopi'ye yürümek isteyen gruba polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

HDP'Lİ VEKİLLER DE VARDI

Şırnak'ta aralarında HDP milletvekilleri Leyla Birlik, Berdan Öztürk, Burcu Çelik Özkan, Lezgin Botan ile Şırnak Belediyesi Eş Başkanı Serhat Kadirhan ve çok sayıda partili, Cizre ve Silopi'deki sokağa çıkma yasaklarını ve operasyonları protesto etmek amacıyla HDP binası önünde bir araya geldi. Grup, buradan sloganlar eşliğinde çevre yoluna kadar inerek, Cizre ve Silopi'ye yürümek istedi. Grubun önünü kesen polis, dağılmalarını istedi. Ancak grup ısrarla yürümek istedi. Bunun üzerine polis, gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

ARA SOKAKLARDAN CİZRE'YE HAREKET ETTİLER

Müdahalenin ardından çok sayıda kişi ara sokaklardan Cizre'ye doğru hareket ederken, bazı kişiler ise kent merkezine geri döndü.

İşte bölgeden kareler:


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Berdan Öztürk Leyla Birlik Silopi Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (66)

MARDİNLİ:

HEVALLER GERİLLALAR NERDESİNİZ. TÜNELLER MEVZİLER HENDEKLER TERKEDİLMEZDİ. NE OLDU ESEDULLAH TİMİ GELİNCE SESİNİZ KESİLDİ. KARAYILAN HALA DİYORKİ GERİLLANIN SABRI TASARSA BİLMEM NE OLUR. HANİ NERDE OGLUM GERİLLA. GERİLLA ACABA KARILARIN ARKASINA MI SAKLANDI. KIROCANLAR

113
8
yanıtYanıtla
KURDİ ZAZA:

internete yazmak kolay gelin diyarbakıra göreyim sizi hemen biz kardeşiz falan filan diyarbakıra geliyorlar valahi biz kardeşiz batıya geliyorlar valahi kürdler kaleş diyorsunuz eyer kürdler teroristse ne mutlu bana ben teroristim

16
81
yanıtYanıtla
RİZELİ:

KURDİ ZAZA Kürtlere değil pkk peşinden gidenlere diyoruz. Sende yüreğin varsa erkeksen gel Rizeye klavyede atmak kolay.

yanıt42
yanıt6
ARİF:

Zazaların gerçek memleketi Yukarı Türkistan Horasandır. Kürtler sayılarını arttırmak için zazaları asimile etmek için yoğun çaba sarfetmektedir.

yanıt28
yanıt3
DENİZ:

Kürtler değil ama pkkya destek verenler teröristtir türkiyede 3 milyon ermeni vardır kurdi zaza duydunmu beni

yanıt35
yanıt4
ÜMİT:

WELAT Ermenistana gönderildiğindede saçmalık dersin artık ermenistandan yorum yaparsın :)

yanıt28
yanıt3
millet:

pkk biterse mamaları kesilecek millet vekilide olayacaklar halkda arkalarında olmayacak halkı zaman gelecek bu yaptıklarına pişman olacak bu işleri boş insanlar yapar milletvekilleri cebinin dolduğuna bakıyor

73
6
yanıtYanıtla
evren:

Abı bunlar vallahıde bıllahıde dayak manyagı olmuslar . . bunlar artık sırtları kasınmadan duramıyorlar

72
3
yanıtYanıtla
Batmanee:

Eee ne yapalım gel kası bunu başı

yanıt1
yanıt0
Urfalı_63:

Zalimin zulmü var ise Mazlumun allahı vardır. Yaşasın HDP liler.

18
57
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title