Haberler

Sınır Ötesine Yardım

Sınır ötesine yardım- Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından temin edilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'ye gönderilmesi nedeniyle uğurlama töreni düzenlendi- Suriye Geçici Hükümeti İçişleri Bakanı Ali: "Türk halkının bize olan yakınlığı yeni bir şey değildir" Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından temin edilen 4 tır yardım malzemesi, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Sınır ötesine yardım- Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından temin edilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'ye gönderilmesi nedeniyle uğurlama töreni düzenlendi- Suriye Geçici Hükümeti İçişleri Bakanı Ali: "Türk halkının bize olan yakınlığı yeni bir şey değildir" Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu tarafından temin edilen 4 tır yardım malzemesi, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.Platformun, "Sınır Ötesine Yardım Kampanyası" kapsamında topladığı gıda, ilaç, oyuncak ve giyim malzemeleri Suriye'ye ulaştırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede temin edilen 4 tır yardım malzemesinin Suriye'ye gönderilmesi nedeniyle Paşabağı Mahallesi'nde uğurlama töreni düzenlendi.Suriye Geçici Hükümeti İçişleri Bakanı Avad el Ali, törendeki konuşmasında, Türkiye'nin Suriye halkına çok yardımcı olduğunu söyledi.Yıllardır Suriye halkına yardım elini uzatan Türkiye'ye teşekkür eden Ali, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'siz muhacirsiniz biz de ensarız' dedi. Bu ne güzel kardeşliktir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü Türk halkının bize olan yakınlığı yeni bir şey değildir."Platform başkanı Osman Gerem de şimdiye kadar sınır ötesine 183 tır yardım ulaştırdıklarını vurguladı.Törene, Suriye Geçici Hükümeti Adalet Bakanı Abdulrezzak Hüseyin, Suriye Geçici Hükümeti Eğitim ve Öğretim Bakanı İmad Barak ile kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. -Sınır ötesine yardım-Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title