Haberler

Silivri'de Polis ve Jandarma Ekiplerinden Ortak Denetim 3

(havadan görüntülerle) SİLİVRİ'DE POLİS VE JANDARMA EKİPLERİNDEN ORTAK DENETİM

Haber: Özgür Deniz KAYA - Kamera: Güven USTA / İSTANBUL, (DHA)

Bayram tatilinin son gününde polis ve jandarma ekipleri Silivri'de trafik uygulaması ve asayiş denetimi yaptı. Ortak uygulamada 382 araç denetlendi, 450 kişinin kimliği sorgulandı ve 3 araca yasal işlem yapıldı.

Kurban Bayramı tatilinin son gününde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Silivri Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde ortak trafik uygulaması ve asayiş denetimi yaptı. Ortak uygulama sonucunda 382 araç denetlendi, 450 şahsın kimliği sorgulandı ve 3 araca yasal işlem uyguladı.

DRONE İLE HAVADAN DENETİM YAPILDI

Uygulama esnasında Mobil Plaka Tespit Sistemi (PTS), drone, tak bul cihazı, karekod cihazı ve narkotik köpeği de yer aldı. Oluşturulan kontrol noktasında şüpheli görülen araçlar durdurulup arama yapıldı. Ayrıca sürücü ve yanındakilerin kimlik sorgularının da yapıldığı denetim kapsamında, tüm yolculara emniyet kemerlerini takmaları, hız yapmamaları ve seyahat esnasında trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı. Sürücüler de denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. "Trafik Dedektifleri" projesi kapsamında 3-17 yaş arasındaki çocuklara kartlar hediye edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Silivri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title