Haberler

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz kış aylarında arabada sarmaş dolaş görüntülendiği şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözler önünde yaşayan çift, Sıla'nın geçtiğimiz gün Kıbrıs konserine giderken havalimanında öpüşürken yakalandı.

ETRAFINDAKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİLER

Milliyet'te yer alan habere göre: Konser için yavru vatan Kıbrıs'a giden Hazer Amani ve Sıla Gençoğlu, havalimanında etrafındaki kişilere aldırış etmeden öpüştü. Kıbrıs'ta iki gün tatil yapan ikili, İstanbul'a döndü.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

"AŞK GÖRÜNTÜMÜZE YANSIMIŞTIR"

Yeni tarzlarıyla dikkat çeken çiftten Sıla, son konserinde Sisters ve Alexandra Rich imzalı kostümleri için 20 bin TL ödedi. Yeni tarzıyla bambaşka biri olan Hazer Amani, örgülü saçları, takıları ve göğsündeki dövmesi dikkat çekti. Hazer Amani "Stilinize Sıla yön veriyor mu?" sorusunu "Aşk görüntümüze yansımıştır" diye cevapladı.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani, havalimanında öpüşürken görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (24)

ziyaa:

Evde ne halt yiyorsanız yiyin. . . Bari dışarıda yapmayın, terbiyesiz, utanmazlar. . .

78
6
yanıtYanıtla
AŞK ADAMI:

AT GİBİ HATUN

11
44
yanıtYanıtla
cevo:

evde yaparlrsa reyting azalir, gündemde kalmak icin disarda yapmislardir.ikiside 5 kusus etmez

53
2
yanıtYanıtla
Faruk Ak:

çok severek dinlediğimiz ve takdir ettiğimiz bir sanatçıydın ama çok midesiz çıktın be

36
3
yanıtYanıtla
kebabçı nusret:

yapma be faruk. deme öyle faruk

yanıt0
yanıt9
buse:

rezillik diz boyu. .

26
2
yanıtYanıtla
açıkçası:

bööö bööööö midem almıyo

22
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

örf adet kalmamış. . sadece batıyı taklit ediyorlar. .

18
3
yanıtYanıtla
ipek:

örf adet diye kadın öldürenlere karşı tavır almazlar işleri güçleri başkasının namusuna bekçilik yapmak. bıktım be sizin gibi insanlardan

yanıt5
yanıt17
DJ BORİS BREJCHA:

BU KADININ NEYİNİ SEVİYORLAR ?

19
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title