Haberler

Şeyma Subaşı'nın "çifte bela" notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Güncelleme:

Youtube kanalından yayınladığı videolarda gündemi sarsan açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Fotoğrafını "çifte bela" notuyla paylaşan Şeyma Subaşı'na takipçilerinden yorum yağdı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların yanı sıra son dönemde Youtube kanalından yayınladığı videolarla da gündeme gelen Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı dikkat çekti. Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafını "Double trouble (Çifte bela)" notuyla paylaşan Subaşı'na takipçilerinden yorum yağdı.

Takipçilerinden Subaşı'na "Bir tane Şeyma ile zor uğraşıyoruz sen iki tane koyuyorsun" mesajları geldi.

Şeyma Subaşı'nın 'çifte bela' notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

KIRMIZI KOMBİNİYLE CESUR PAYLAŞIMLAR YAPTI

Öte yandan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde YouTube kanalına yeni bir video yükleyeceğini, kırmızı göğüs dekolteli mini elbisesiyle verdiği pozlarla duyurmuştu. Şeyma'nın selfie yaptığı karedeki derin göğüs dekoltesi ve minisi takipçilerinden tam not almıştı.

Şeyma Subaşı'nın 'çifte bela' notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Şeyma Subaşı'nın 'çifte bela' notuyla paylaştığı fotoğrafa yorum yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

FAT:

BU KADININ HABER YAPILMASINI ISTEMEYNLER

8
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Allah belasını versin.

5
1
yanıtYanıtla
süper:

ilk defa bu kadının haberine yorum yazan çıkmamış. neyse bu da bi ilerleme.

4
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Ucuz görüntüler

3
0
yanıtYanıtla
Adamın biri:

Hiç bir yeteneği yok, hiç bir özelliği yok zengin koca parası yiyor ve bu ülkede ünlü olabiliyor. Artık kaybolsa ekranlardanda kurtulsak.

1
1
yanıtYanıtla
KOMİK Mİ:

MOMİK DEĞİL

1
1
yanıtYanıtla
ŞŞŞ:

sen daha komik sin la, şapşal, , ,

yanıt1
yanıt0
OVA KENTLİ:

senin davan boş yarın öbürgün ateşinde sönecek

2
0
yanıtYanıtla
ksk:

şu ömür boyu nafaka acil kaldırılsın acununda tüm hesapları didik didk incelensin. bu kadını sahneye çıkardı kimse inderemiyor artık.

1
1
yanıtYanıtla
Bekulah:

Bunu normal insan takip etmez. . . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title