Haberler

Sevgilisiyle Tatilde Olan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

Güncelleme:

Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, tatilde olduğu İbiza'dan cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

İtalyan sevglisi ile ülke ülke dolaşan Şeyma Subaşı, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak İspanya'nın gözde tatil mekanı olan İbiza'ya giden Subaşı, sevgilisi ve ailesi ile paylaşımlar yapıyor.

PAYLAŞIMIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin kız kardeşi Chicca Senia ile olduğu bir fotoğrafını paylaşan Şeyma, cesur pozuyla yine adından söz ettirdi.

Sevgilisiyle Tatilde Olan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

"BİRİNİN BEBEĞİ HALA"

Bikinisiyle otel camına yansıyan görüntüsünü çeken Şeyma Subaşı, "Aynada gördüğüm şey birinin bebeği hala" notuyla paylaşım yaptı.

Sevgilisiyle Tatilde Olan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

"GİYİNMEYİ UNUTMUŞ OLMALISIN"

Subaşı'nın bir takipçisi paylaşıma "Giyinmeyi unutmuş olmalısın" yorumuyla tepki gösterdi.

Sevgilisiyle Tatilde Olan Şeyma Subaşı'dan Cesur Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı İspanya Subaşı İbiza Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (141)

Ileriiiii:

Kimsede sormuyorki, cocuk nerede? Devlet kesinlikle boyle sozde annelerin, annelik hakkina (cocuga) ve acundan aldigi paraya el koymali.

178
12
yanıtYanıtla
Hayal:

Annelik hakkina el mi koymali annelik hakkinin ne oldugunu bilmiyorsunuz herhalde acik ve net yasiyor ne hos bir davranis bicimi cesur ve ozguvenli ustelik yengec burcu annelik hakkini herhalde kimse alamaz ??

yanıt0
yanıt3
Nilay aydemir:

Kesinlikle katiliyorum

yanıt0
yanıt0
Kürşat:

Acun''un çocuğu için verdiği nafaka parasını partilerde teknelerde marka kıyafetlerinde harcıyo. Hayat kadınından anne olmaz Şeyma.

yanıt10
yanıt0
Serap serap:

Yazık ya açıyorum bu kadına.Sonu çok iyi görünmüyor.

170
13
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

serapcum o bayagi hayatindan memnun sen hec merak etme hic de ''açıma'' bence. Seni soralim? Sende isler yolundami?

yanıt1
yanıt3
.............:

NERDEN BİLİYORSUN. . . SEN KENDİNE BAK YETER ONDA PARA GANİ

yanıt1
yanıt5
Erol Mehmet YIldız:

Kim ulan bu kadın? Gece gündüz haber yapıyorsunuz? Kadın değil anne değil haber yapılacka nesi var? Sanatı yok, mesleği yok, vatana millete bir hayrı yok. Sabah akşam boynuzladığı birinin parası ile gününü gün eden basit bir şahıstan başka bir şey değil. Bunla ilgili yapulan her yorumun altında yeter deniliyor yorumları okumuyor musunuz? Kusacağız artık YETER.

75
0
yanıtYanıtla
sıkıldık:

kesinlikle katılıyorum. haber özelliği olmayan birini devamlı haber yapıyorsunuz. neyseki benim gibi düşünenler az değil

yanıt8
yanıt0
neşe:

kusacaksan bu haberın ıcersınde ne ısın var kusura bakma . . demekkı meraklısın

yanıt0
yanıt10
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title