Haberler

Servis şoförünün bir anlık ihmali, 4 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldu

Güncelleme:

Küçükçekmece'de bir okul servis minibüsü, evine bıraktığı 4 yaşındaki çocuğu ezdi. Minibüsün altında kalarak ezilen talihsiz çocuk hayatını kaybederken, sürücü ve servis içindeki görevli kadın gözaltına alındı.

Olay, İnönü Mahallesi Beyazel Sokak'ta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 4 yaşındaki Suriyeli Hasan Dako, kreş dönüşünde servisle evinin bulunduğu sokağa bırakıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, 34 LAY 202 plakalı servisten inen çocuk, minibüsün ön tarafından geçti. Bunu fark etmeyen servis şoförünün yoluna devam etmesi üzerine küçük çocuk, minibüsün altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sokağa gelen sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Servis aracının şoförü ve serviste görevli bir kadın gözaltına alındı. Küçük çocuğun cesedi savcının incelemelerinin ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı.

"ÇOCUĞU AİLEYE TESLİM ETMESİ LAZIMDI"

Aynı sokakta oturan Vedat Akbaba, "Kendi okul servisi zaten hostesin alıp içeriye kadar getirmesi lazım aileye teslim etmesi lazım. Aileye teslim etmeden yolun ortasında çocuğu bırakıyor. Çocuk da biraz aktif çocuktur arabanın ön tarafından geçiyor. Şoför de kör noktası olduğu için arabanın altında kalıyor çocuk. Çocuğu tanıyoruz elimizde büyüdü mahallemizin çocuğuydu" diye konuştu.

Servis şoförünün bir anlık ihmali, 4 yaşındaki çocuğun ölümüne sebep oldu

"KANLAR İÇİNDE YERDE YATIYORDU"

Kazaya tanık olan Abdurrahman Irmık adlı vatandaş, "Saat 16.00 sıraları akşam üzeriydi. Camdan baktığımda kalabalığın toplandığını gördüm. Çocuk yerdeydi, vatandaşlar polis ve ambulans çağırmıştı. Gördüğüm bu, daha sonra çocuk kanlar içinde yerde yatıyordu. Nabzına baktığımda boynundan bir şey hissetmedim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnönü mahallesi Haberler

500

Yorumlar (15)

SİVASLI İBOCAN:

Servisçi çocuğu yol kenarına mı bırakıyor, ailesine teslim etmiyor mu. . ?? Çocuğun araç önünden ğeçtiğini görmeyen bu cani cezasız kalırsa ilgisizlere lanet olsun. . Adı servis hostesi bayan gezmek için mi arabada duruyor. . Ailesine teslim edecek veya kapısına bırakacak , yoksa fingirdemenin anlamı yok. . Allah rahmet etsin demekle bu iş btmez, ALLAH zaten o yavruyu affetmekte, ama can alan zebanileri de kul ceza versin diye beklemekte. .

66
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bu servislere uzun süreli bir eğitim verilmeli kesinlikle. bütün yolar onların ne kural var ne bilgi, bu kaçıncı can oldu allahım ailesine sabır versin

37
1
yanıtYanıtla
Akif:

Zaten veriliyor 50 tanede evrak isteniyor ama bu çalışanlar kaçak Göcek çalışanlar işle alakasız adamlar.

yanıt8
yanıt0
kont:

ALLAH AYLSİNE SABIR VERSİN ÇOK KUÇUK DAHA AH AH. BU NASIL İHMAL BU NASIL ŞOFURLUK GİDEN GERİ GELMİYOR .

31
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kendileriden birilerinin canı yanacak diye ağır cezalar getirmiyor bunlar.

26
3
yanıtYanıtla
masum:

nerde emekli bunak gözünün önünü görmeyen varsa servisçi oluyor.

23
2
yanıtYanıtla
Yolcu:

Acele seytandan. Ilk önce Bismillah. Daha sonra destur. Demek gerekiyor.

17
0
yanıtYanıtla
NAMAZ KILMAK İMANDANDIR.....:

BU SABİYE ALLAHÜ TEALADAN RAHMET DİLERİM. ACILI VE HÜZÜNLÜ AİLENİNDE ALLAHÜ TEALA YARDIMCISI OLSUN.....

10
0
yanıtYanıtla
Serhad21:

Anne işe çocuk kreşe sloganın sonuçlarından biri Allah ailesine sabırlar versin

2
2
yanıtYanıtla
nmznm:

napacan anne eve para getirmesi gerekiyorsa

yanıt3
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title