Haberler

Serhat Akın'dan Yılın Dedikodusu: Adem ile Sema Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu Serhat Akın, Survivor ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akın, Sema ve Adem'in aşk yaşadığını söyledi.

Survivor sonrası internet üzerinden yayınlar yaparak bir çok kişi tarafından izlenen eski futbolcu Serhat Akın, Survivor ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Akın, Survivor Sema'nın Adem Kılıççı ile aşk yaşadığını iddia etti.

Serhat Akın İnternet Üzerinden Gerçekleştirdiği Yayında Survivor Adem ile Sema'nın Aşk Yaşadığını Söyledi

"BEN ONA ARKADAŞ OL DEDİM GİTTİ AŞIK OLDU"

Serhat Akın internet üzerinden gerçekleştirdiği yayında Survivor Sema'nın Adem ile Hakan Hatipoğlu'nu sevmediğini ifade ederek, "Sema Survivor"u giderken beni aradı. Adem filan bunlarla ben nasıl yapıcam adada filan dedi. Bende dedim ki... Sen güçlü kadınsın git çocuğunun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş Adem ile görüş bu arada Sema Adem ile Hakan Hatipoğlu"nu hiç sevmiyordu. Aynı takımda olduğunuz için takım ruhunu sağlam için görüş dedim. Ağlama dedim pes etme dedim moral verdim başarırsın dedim. Ama ben şimdi kalkıp git Adem'le sevgili ol demedim" ifadelerini kullandı.

Serhat Akın İnternet Üzerinden Gerçekleştirdiği Yayında Survivor Adem ile Sema'nın Aşk Yaşadığını Söyledi

Serhat Akın İnternet Üzerinden Gerçekleştirdiği Yayında Survivor Adem ile Sema'nın Aşk Yaşadığını Söyledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serhat Akın Magazin Haberler

500

Yorumlar (115)

RÜZGYAR:

KENDİNE VE AYLENE NASIL YSKIŞTIRDIN BU DUL ÇOCUKLUYU ? OGLUM SANA MEMLEKETTE KIZ MI YOK?ELİNİ SALLASAN ELLİSİ O AĞISINI GEÇEN SENE ATTI MALESEF DÜŞEN SEN OLDUN YAKIŞMADI BE ADEM

7
26
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

İNSANLARI DUL, ÇOCUKLU OLARAK AYIRMAYIN BU YAPTIĞINIZ İNSANLIĞA AYKIRI İLLA DUL DİYE DUL BİRİYLE Mİ OLMALI ? VEYA ÇOCUKLU BİRİYLE Mİ OLMALI ?

yanıt3
yanıt0
Büşra:

Size bisey diyimmi kadin misin erkek misin bilmiorum ama cok zavallisin ve şunu unutma hayat insana ayipladiğini yaşatio bu kadar

yanıt8
yanıt0
Mehmet:

Aylene yazılmaz. Ailene yazılır çomar. Biraz kitap oku sonra yorum yaz

yanıt4
yanıt0
Hjdjdh:

Yaaa salak mısınız tamam çocuklu olsun ama onlar arkadaşlar samimi her samimi olan arkadaşları sevgili yapıyosunuz yeter ki haber çıksın ya allah rızası için allah akıl dağıtırken siz evde miydiniz?

yanıt3
yanıt2
Batu:

Ne olmuş çocuğu varsa ? İnsanlar ayrılamaz mı çomar

yanıt1
yanıt0
mustafa:

daha anadilini kullanmayı beceremeyen öküz, sen ve ayleeeen dul çocuklu diye nitelediğin insanların tırnağı bile olamazsın. sen ayleeen le yaşa, biz aile olarak senin gibi öküzlerin olmadığı yerlerde yaşayalım.

yanıt3
yanıt0
gurbetci:

Sanada YUH, Allahin Sapigi !!! Dul Kandinlar Insan Degilmi ? O Cocuk Bu vatanin Bir Evladi DEgilmi ?

yanıt0
yanıt0
ne önemi var:

hiç yakısmaz ana ogul gıbı duruyolar ademın mutavazı bır aılesı var cocuklu karıyı mı kabullencekler . . .

8
17
yanıtYanıtla
ZEYNEP:

EVLENMİŞ BOŞANMIŞ ÇOCUĞU OLAN KADINLAR BİRİYLE İLİŞKİ YAŞAYAMAZ MI ?AYRICA ÇOCUĞU OLMAYAN BEKAR BİR ADAM SIRF BOŞANMIŞ VE ÇOCUĞU VAR DİYE O KADINLA İLİŞKİ YAŞAYAMAZ MI ?

yanıt7
yanıt1
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title