Haberler

Sergen Yalçın derbi öncesi iddialı konuştu: Kazanmak zorundayız

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-1 yendiği maçın ardından konuşan Sergen Yalçın, Galatasaray derbisiyle alakalı, "Galatasaray güçlü bir takım iyi de gidiyorlar. İyi hazırlanacağız. Kazanmak istiyoruz. Hedef koymak istiyorsak kazanmak zorundayız" dedi.

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla siyah-beyazlılar, ligdeki puanını 43'e yükseltirken, 26. haftada oynanacak Galatasaray derbisi öncesi de önemli bir galibiyete imza atmış oldu.

Maç sonunda konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kazanmak çok önemliydi. Çok iyi oynadığımızı söylemek zor. Böyle dengeli maçları kazanmak çok önemli. Her maç aynı performansı beklemek de sağlıklı değil. Düşme hattında olan bir takımla oynadık. Kazanmak çok önemliydi. Bundan sonrasına bakacağız. Oyunun gidişatına göre hamle yapıyoruz. Boateng beklediğimizin altındaydı. Adem'i aldık. Antrenmanlarda iyi performans sergiledi. Boyd'la başladık. Yerlerini değiştirdik, joker oyuncumuz gibiydi. Performansından memnunum. Çok atletik bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

"MAÇLARIN KOLAYI YOK"

Yalçın, "Galatasaray'la ciddi bir maç yapacağız. Elimizden geldiğince iyi bir sonuç almak isteyeceğiz. İçeride oynadığımız maçlarda fire vermek istemiyoruz. Maçların kolayı yok. Aşağıda ciddi bir savaş var. Biz de yukarıdan kopmamaya çalışıyoruz. Kalan 9 haftada hedefimiz olsun istiyoruz. Galatasaray güçlü bir takım iyi de gidiyorlar. İyi hazırlanacağız. Kazanmak istiyoruz. Hedef koymak istiyorsak kazanmak zorundayız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Memleketim:

Sergen, bu aksamki futbol oyunuyla biraz zor. Hakem Ankara''nin penaltisini vermedi. Idda ediyorum. Avrupa''nin en iyi hakemleri Süper ligde mac yönetsin. Bu sözde büyük Istanbul takimlari birak Anadolu takimlarini yenmeyi beraber dahi kalamaz.

7
3
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Sivas takimini simdiden tebrik ederim.

7
3
yanıtYanıtla
ULTRASLAN 45:

kendi sahasında taraftarlarının önünde hüsrana uğrayacağı rezil rüsva olacağı için mi tebrik ediyorsun. evet ben de şimdiden tebrik ediyorum

yanıt2
yanıt6
BILHANDA:

Galatasaray sivas i yenerse besiktas degil Abla si Fenev Bile gelse viz gelir vurur geceriz.

6
2
yanıtYanıtla
murro:

lig bitti daha hedef koyacakmş

6
2
yanıtYanıtla
Uzman:

Gsaray ,sıvası yenerse galibiyet rekoruna 1 maç kalacak,Beşiktaş, gsarayın daha önce 2 rekorunu bitirmişti,ama sıvası yenemezse,beşiktaşı içerde yener,ne diyorum la ben

5
2
yanıtYanıtla
kartalım:

cimbomu evinde yensek tabiki güzel olur ama bu şartlarda hayal kurmaya gerek yok. çok puan farkı var. hepsi haftalarca puan kaybedecek. biz hepsini kazancaz şampiyon olacaz yok böyle bi dünya. zaten başakşehir ve trabzon maçında puan kaybettik vb. yani bu sezon önemli olan iyi sonuçlar alıp gelecek sezon avrupada oynamayı sağlayacak bi derecede bitirebilmek. olmasada sağolsunlar. yeter ki mücadele etsinler maçlarda. iyi derecede bitirmekte bu sene zorçünkü çok rakip var artı fenerin bile fikstür

7
0
yanıtYanıtla
Trabzonlu:

Galatasaray sivas ve beşiktaşı yener,30.haftada beraberlik alırsak tt arenada şampiyon trabzon olur,yenilirsek Galatasaray olur

4
3
yanıtYanıtla
GS:

:))))))) Cidden umuyor

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

bjk net yener

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title