Haberler

Sergen Yalçın'dan "Türkiye'ye gitmeyin" diyen FIFPro'ya tepki: Türkiye'de kimsenin parası kalmaz

Güncelleme:

Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), Süper Lig'den MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve İstikbal Mobilya Kayserispor, TFF 1. Lig'den Bursaspor ve Eskişehirspor, TFF 2. Lig'den Kardemir Karabükspor ve Birevim Elazığspor'un, oyuncuların maaşlarını ödeme konusunda sıkıntılar yaşadığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Yılmaz Vural, Türkiye'de yaşanan sıkıntıları dile getirirken, Sergen Yalçın ise Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği'ne tepki gösterdi.

VURAL: PARAMI HİÇ GÜNÜNDE ALAMADIM

Yılmaz Vural konuyla ilgili olarak, "Ben teknik direktörlük yaptığım dönemde hiçbir gün paramı gününde almadım. Transfer yasağı korkusuyla futbolculardan 'alacağımız yoktur' diye imza isterler, imzalamayanı dışlarlar" ifadelerini kullandı.

SERGEN YALÇIN: TÜRKİYE'DE KİMSENİN PARASI KALMAZ

Sergen Yalçın ise, "Türkiye'de kimsenin parası kalmaz, kalmadı da. Öyle bir şey söyleyen varsa belgelerini ortaya koyması lazım. Er ya da geç mutlaka ödeniyor. Türkiye'de çalışmaya can atan Avrupa'da bir sürü futbolcu ve teknik adam var" diyerek tepkisini ifade etti.

Sergen Yalçın'dan 'Türkiye'ye gitmeyin' diyen FIFPro'ya tepki: Türkiye'de kimsenin parası kalmaz

NELER YAŞANMIŞTI?

Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), aralarında 3 Süper Lig ekibinin yer aldığı 7 Türk takımının oyuncularına maaşlarının ödenmesi konusunda sıkıntı yaşayabilecekleri uyarısında bulundu.

7 KULÜP İÇİN ÖZELLİKLE UYARIDA BULUNDU

FIFPro'dan yapılan açıklamada, Süper Lig'den MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve İstikbal Mobilya Kayserispor, TFF 1. Lig'den Bursaspor ve Eskişehirspor, TFF 2. Lig'den Kardemir Karabükspor ve Birevim Elazığspor'un, oyuncuların maaşlarını ödeme konusunda sıkıntılar yaşadığı belirtildi.

FIFPro, ekonomik sorunlar yaşayan bu kulüplerle sözleşme yapmak isteyen oyunculara dikkatli olması ve önlemler alması konusunda çağrıda bulundu. (Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

AT YARIŞI:

TOKAT GİBİ CEVAP MI . İNSAN UTANIR BE KLÜPLE BORÇ İÇİNDE ADAMLAR HAKLI NİYE GELSİNLER Kİ . ÇOĞU KLÜP BAŞKANI TAKIMLARI SOYDU SOĞANA ÇEVİRDİ. SİZ HALA NEYDEN BAHSEDİYORSUNUZ. AHLAK SIFIR

9
2
yanıtYanıtla
cevo:

aynen valla

yanıt3
yanıt0
vatandaş:

sergen pasta bölünsün istemiyor

2
6
yanıtYanıtla
Ağa:

Ben tokat gibi cevap falan göremedim..hani nerede..bence siz haberciligi bırakıp baska bir işe bakın

7
1
yanıtYanıtla
.....:

Kulüpler o kadar para vermesin futbolculara. Yazıktır, günahtır.

6
0
yanıtYanıtla
MERT:

Er ya da geç ödenmesi ne ya? Bu söz bile ortaya koyuyor halini takımların :D

4
2
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Avrupada 500bin kazanacak adam buraya geliyor 2500 milyon kazanıyor. Hak ettiğini ilk 2 taksitte alıyor zaten gerisi extra.

yanıt4
yanıt0
PARASIZ ADAM ADAM MI:

Zamanında Celsea''ye de 2 tokat atmıştı.

4
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Uefa''nin masasi alacak dosyasiyla dolu. Birde tokat gibi cevap diyorsunuz. Neden Yilmaz Vural''in aciklamasini manset yapmadiniz? Kulüpler batmis, transfer yapamiyor bizim insanimiz sirf hava civa olsun diye demec veriyor.

3
0
yanıtYanıtla
BRO:

Ne de olsa Sergen Hoca artık Malatya''nın evladı.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title