Haberler

Şenol Güneş'in Ağabeyi: Kardeşim Sezon Sonunda Beşiktaş'tan Ayrılır

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ağabeyi, "Bence sezon sonunda takımdan ayrılır. Sonra takım çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takımda aşırı istek olursa gider yapar." dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ağabeyi Zekeriya Güneş, Trabzon'da yayın yapan Karadeniz Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ağabey Güneş, Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılacağını düşündüğünü söyledi.

Zekeriya Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

* Şenol Güneş Beşiktaş'ta daha ne kadar kalır?

Bana göre bu sezon sonuna kalır. Seyirci çok tutuyor. Bu sezon sonu ayrılır diye düşünüyorum. Sonra da takım çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takımda aşırı istek olursa gider yapar. Trabzonspor'a döneceğini sanmıyorum. Benim şahsi görüşüm de dönmemesi yönünde.

"ONUN BAŞARISIZ OLMASI MUCİZEDİR"

*Trabzonspor'da başkanlık yapar mı?

Bence yapmaz. Bakanlık, belediye başkanlığı yapmaz. Şenol hocada şu huy var; Şuraya 20 kişi alınacak. Ben 21. kişiyim. Beni almaz. Hakedeni alır oraya. Herkes Şenol hocayla çalışmaz. İşi verir, işin yapılmasını ister. Yapıldığında hakkını verir. Şenol hoca sabah 8'de idmana gider, akşam 8'de çıkar. Diğer hocalar gibi antrenmanı yardımcılarına yaptırmaz, kendisi yapar. Mesela eşi, çocuğu tesislere gitsin, der hemen hayrola niye geldin? İşini her şeyden ayrı tutar. Onun başarısız olması mucizedir.

"KİMSE ONUN GİBİ ÇALIŞAMAZ"

*Şenol hocanın veliahtı sizce kimdir?

Sağlığı el verdikçe bu işi yapar. Kulüp takımı çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takım olur olmaz bilemem. Valla bana göre Şenol Güneş'in veliahtı olarak kimseyi görmüyorum. Kimse onun gibi çalışamaz. Kimse onun gibi yaşayamaz. Asla torpili yoktur. Ona takıma "kardeşini alacağız" deseler, "Ben karışmam" der.

"FATİH TERİM PR'CI, ŞENOL GÜNEŞ HALKÇI"

*Türkiye'nin en iyi teknik direktörü kim? Şenol Güneş mi, Fatih Terim mi?

Fatih Terim kendini iyi pazarlıyor. Bizim Şenol o işleri bilmez. İşte size en son yaşananlar. Fatih Terim'in doğum gününe gazeteler tam sayfa yer ayıyırken, Şenol dünyanın en iyi teknik direktörleriyle bir araya geldi. Kibrit kutusu kadar yer verildi. Fatih Terim PR'cı. Şenol halkçı. Fatih Terim devletten devletten çalışmadan para aldı. Şenol Güneş çalıştığı halde parasını alamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fatih Terim Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (35)

ARMATÖR:

hemen bırak ne verdi beşiktaşa Türk futboluna ne sistem ne ekol nede bir adam çıkardı günü birlik hiçbir özelligi olmayan sózde başarılar

6
23
yanıtYanıtla
sen şunları araştır, sonra yorum yap:

BEŞİKTAŞ''ta yaptıkları ortada. . . Bu yaşına kadar kendisi ve milli takım için yaptıkları ortada. Ayrıca Onur Kıvrak, Egemen Korkmaz, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Engin Baytar, Umut Bulut, Volkan Şen, Tolga Zengin, Fernandao, Harun Tekin, Emre Taşdemir, Şota Arveladze, Ozan Tufan, Olcan Adın, Mustafa Yumlu. . . . Ayrıca, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve geçen 3 senedeki diğer BEŞİTAŞ forvetleri. . .

yanıt11
yanıt2
Fırtına 61:

Sendeki gaz, ülkedeki doğalgaz rezervlerinden fazla!!! Ver coşkuyu, kolanlar kolonlar inlesin :)

yanıt1
yanıt0
Yiğidir öldür HAKKI''nı ver... HAKKI:

Yanlışını söylerken edep sınırlarını aşmamak lazım HAKKIIII

yanıt0
yanıt0
Cihan:

Burası Beşiktaş biz ne Şenol Güneşler gördük. Hizmetleri için teşekkür ederiz miadı dolmuştur.

6
9
yanıtYanıtla
bjk:

bi gitsede kurtulsak herşeye bi ağlama bi bahane. . . burası Beşiktaş biz ne haksızlıklar gördük ağlamadık kazıya kazıya geldik buralara. . . git bursada trabzonda ağla hadi yolun açık olsun

6
6
yanıtYanıtla
Emrah:

vay nankör seni

yanıt4
yanıt4
BJK:

nankör görmemişsin sen. . . sayemizde şampiyonluk gördü

yanıt1
yanıt2
41:

şenol hoca bizi bırakmaz. . . Fatih terimin tüm işi şov. .

8
4
yanıtYanıtla
uzman yorumcu:

bırakacaksa bıkraksın büyük beşiktaş ailesi bir kişi üzerine kurulmadı kardeş giderse yolu açık olsun ne edelim

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title