Haberler

Şehit ailesinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek - SİVAS

Güncelleme:

Sivas'ta bir şehit ailesi, Milli Dayanışma Kampanyası'na bin lira bağışladı.

Sivas'ta bir şehit ailesi, Milli Dayanışma Kampanyası'na bin lira bağışladı.

Van'ın Gürpınar ilçesinde, 2016 yılında PKK'lı teröristlerce menfeze tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 32 yaşında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Talha Emre Zileligil'in babası Aydın ve annesi Zübeyde Zileligil, Vefa Sosyal Destek Grubu'nu arayarak, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışta bulunacaklarını bildirdi.

Örtülüpınar Mahallesi'ndeki eve giden görevliler, şehit ailesinden aldıkları bin lirayı, kampanyanın banka hesabına yatırarak makbuzu teslim etti.

Şehit babası Aydın Zileligil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla kampanyaya destek olduklarını belirterek, "Devletimizin her zaman yanındayız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatırız. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Ülke ve devlet bizim ve biz de her zaman yanlarındayız." dedi.

Şehit annesi Zübeyde Zileligil ise kampanyaya destekte bulunmaktan mutlu olduklarını dile getirerek, "Allah devletimizden razı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title