Haberler

İlk İş Gününde Metrobüs Durağında Öldürülmüştü, Katilleri Yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Sefaköy'de metrobüs köprüsü altında 25 yaşındaki Gürkan A.'yı bıçaklayarak öldüren 18 yaşının altındaki 3 kişi, olayda kullandıkları bıçaklarla yakalandı.

Sefaköy metrobüs köprüsü altında 25 yaşındaki Gürkan A.'nın öldürülmesi, M.A. (44) isimli şahsın bıçakla yaralanması olayının failleri oldukları tespit edilen Selim A.(17), Eray G.(17) ve Koray G.(16) olayda kullandıkları bıçaklarla Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şahıslar olayın ardından kameralara yakalanırken, emniyetteki sorgularında cinayeti itiraf ettikleri öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliğine götürülerek haklarında işlem başlatılan şahısların, Mehmet A.(44) ve Gürkan A.'yı uygunsuz vaziyette görmeleri üzerine iki grup arasında kavga meydana geldiğini ve Gürkan A. ve Mehmet A.'yı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtıklarını polis ekiplerine itiraf ettiği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 18 yaşından küçük Selim A., Eray G. ve Koray G. adliyeye sevk edildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDILAR

Şahıslar, olayın ardından çevrede bulunan güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerde 3 şahsın olayın ardından yolda yürümeleri yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Sefaköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ilteriş:

sizin ve sizleri yetiştiren anne babanın yüzüne tüküreyim yurdumun gereksiz oksijen israfı karaktersizleri. . .

15
1
yanıtYanıtla
Yeter:

Yasalar gözden geçirilmeli.

9
2
yanıtYanıtla
hukuk:

3 gün sonra serbest bırakılacaklar nede olsa :(

9
0
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Yeni büyük türkiye işte

7
1
yanıtYanıtla
Yavuzkul:

Kısas uygulanmayacaksa yakalanmışlar neye yarar. İdam gelecek diyorlardı ne oldu kandırıldık mı yine?

8
0
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

aynen ifadeleri su olcak kafamiz iyi idi biraz sarhostuk yaada esra icmistik kontoruluzu kaybettik yaptigimizdan pismaniz kendimizde degildik simdi mahkeme eger bu laflari dikkate alirda bunlara hafifletici sayarsa esas o masumun katili o karari veren hakim veya savci olcaktir ozaman herkes suc islemeden önce kafayi ceksin sarhos olsun sonrada cinayet islesin mahkemede alkola atilsin suc kimse ceza yemesin yok artik bunlara daha agir suc verilmelidir ARTIK YETER ADALET MUTLAKA YERINI BULMALI

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title