Haberler

Şarkıcı Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a sert eleştiri: Kadınlar bunun neyine gider, yüzü turşu gibi olmuş

Güncelleme:

Komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile yollarını ayırarak kendisinden 18 yaş küçük Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin magazin gündemine bomba gibi düşen ilişkisine bir yorum da Tuğba Ekinci'den geldi.

"YÜZÜ TURŞU GİBİ OLMUŞ"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve her zaman sivri diliyle tanınan Tuğba Ekinci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz'ı çok sert bir dille eleştirdi. Yılmaz'ın fotoğrafını paylaşan şarkıcı "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok" dedi. Cem Yılmaz'ın bu paylaşıma cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

Şarkıcı Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a sert eleştiri: Yüzü turşu gibi olmuş

SERENAY VE CEM AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Geçtiğimiz yılın son aylarında Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu iddia edildi. İlişki sorularına sürekli sessiz kalan çift, geçtiğimiz hafta tatil için gittikleri Atina'da yakalandılar. Havalimanında görüntülenen Serenay Sarıkaya yeni ilişkisini kabul ederek herkesi şaşkına çevirdi.

Şarkıcı Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a sert eleştiri: Kadınlar bunun neyine gider, yüzü turşu gibi olmuş

BİRBİRİNE GÖNDERME YAPTI

Defne Samyeli ise ihanet uğradığı belirterek "Hiç ihtimal vermedim, konduramadım" dedi. Samyeli'nin bu sözleriyle ilgili açıklama yapmayan Cem Yılmaz ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 'Biz düşmanları biliyoruz Allah'ım, sen bizi dostlardan koru" göndermesini yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Defne Samyeli Tuğba Ekinci Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

Balta:

sevmediğim bi kadın ama ilk defa doğru konuşmuş..

72
10
yanıtYanıtla
Kazma:

Tamam.

yanıt8
yanıt1
Kürek:

Aynen

yanıt10
yanıt1
TIRMIK:

tamam

yanıt4
yanıt1
At arabası:

Tamam

yanıt2
yanıt1
KESER:

tamam

yanıt2
yanıt1
BIÇKI:

tamam

yanıt2
yanıt1
İMAM:

para para parası var. . birde meymenetsiz suratı var. .

36
2
yanıtYanıtla
Guzellik:

Kadın dogrulari söylemiş. Şimdi herkes susabilir

29
5
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

Cem seninde sonun mehmet ali erbil ğibi olacak

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title