Haberler

Şarkıcı Özgün, otizmli çocukların yuhalandığı söylenen videoya sitem etti

Güncelleme:

Down Sendromlu bir oğlu olan şarkıcı Özgün Uğurlu, Aksaray'da otizmli çocukların yuhalanmasıyla ilgili görüntülere "Sen kim oluyorsun arkadaş" diyerek tepki gösterdi.

Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda bir grup velinin, okulda otizmli çocukları istemediği için yuhalayarak protesto ettiğinin iddia edildi. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valiliği haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Down Sendromlu bir oğlu olan şarkıcı Özgün ise söz konusu videoya sosyal medya hesabından sitem etti.

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YUHALANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda veliler, okulda eğitim gören otizmli öğrencilere ait sınıfların kapatılmasını talep etti. İddiaya göre, okulun çıkış saatinde bir araya gelen veliler, otizmli çocukları yuhaladı. Yaşanan bu utandıran olay ise büyük tepkiye neden oldu.Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu iddialar üzerine konuyla ilgili soruşturma başlattı. Aksaray Valiliği ise yaptığı açıklamada iddiayı yalanlayarak, soruşturma başlatıldığını duyurdu. Aksaray Valiliği, bir okulda 'otizmli öğrencilerin yuhalandığı' iddialarını yalanlayarak, olaya ilişkin incelemenin başlatıldığını açıkladı.

Şarkıcı Özgün, otizmli çocukların yuhalandığı söylenen videoya sitem etti

"BU NASIL BİR TERBİYESİZLİK, AHLAKSIZLIKTIR"

2012 yılında müzisyen Nida Kaçar ile evlenen ve bu evlilikten Dowm Sendromlu Ediz adında bir oğlu olan şarkıcı Özgün Uğurlu, sosyal medyada kısa sürede yayılan yuhalanma görüntülerine sitem etti. Instagram hesabından paylaşım yapan Uğurlu, görüntülere şu sözlerle ateş püskürdü: "Bu nasıl bir terbiyesizlik, ukalalık, ahlaksızlık, kendini bilmezliktir. Sınıf kapattırmaya çalışmak, yuhalamak, farklı kapılardan okula aldırmak, farklı yemek saatleri. Eşit şartlarda eğitim, yaşamak, insan gibi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sen kim oluyorsun arkadaş! Toplumumuzda asıl korkulması gereken bu ve bunun gibi zihniyetli insancıklardır. Senin evladına farklı gelişim gösteren bir çocuk paylaşmayı, kardeşliği, yardımlaşmayı, liderlik ruhunu, koşulsuz sevgiyi, insanlığı öğretir.. Sen. Sen ne öğretiyorsun arkadaş!"

Şarkıcı Özgün, otizmli çocukların yuhalandığı söylenen videoya sitem etti

Şarkıcı Özgün, otizmli çocukların yuhalandığı söylenen videoya sitem ettiÖzgün Uğurlu ve ailesi

Şarkıcı Özgün, otizmli çocukların yuhalandığı söylenen videoya sitem etti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Aksaray Valiliği Aksaray Haberler

500

Yorumlar (28)

karamürselli:

onun gülüşüne kurban olsunlar allah acılarını göstermesin hiçbir evladımızın.

56
0
yanıtYanıtla
urfalı:

hislerimize tercüman olduğun için çok teşekkür ederim. lütfen yakışıklı oğlunu da benim için öpermisin. gereksiz mahlukatlar kurban olsunlar yürekleri güzel olan evlatlarımıza

50
0
yanıtYanıtla
eda:

Ay çok tatlı maşallah. Ben seni yaradana kurban olurum. melek kuzum melek.

49
0
yanıtYanıtla
Habersiz:

Sorsan müslümandır durukler

47
2
yanıtYanıtla
yaya:

muslümanlık lafla değil ki öyle olsa herkes cennetlik

yanıt27
yanıt1
tank:

cehalet çoook ötü bir şey… hele de insanlık da yoksa. . .

34
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

sen ne güzel bişeysin ALLAHA emanet maşallah (insan görünümlü mahluklar anlayamazlar)

33
0
yanıtYanıtla
onur:

ne kadar masum vede günahsız oluyor bu kardeşlerimiz belkide dünyada tek günahsız bunlardır

32
0
yanıtYanıtla
xxx:

Allah hem onlara, hemde sabırla onlara kol kanat geren ailelere yardımcı olsun

25
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Allah sana bir hediye vermiş kardeşim, sen yeter ki sabret. Senin nefsine ağır gelen belki de senin için hayırlısı olandır, bilemezsin. Bunu dert olarak görme. . .

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title