Haberler

Şarkıcı Merve Özbey "Çocuk yapın da görelim" diyen takipçisine sert çıktı: Size böyle konuşma hakkını kim veriyor?

Güncelleme:

Şubat ayında nikah masasına oturan Merve Özbey, bir takipçisinin "Çocuk yapın da görelim" yorumuna "Göz önündeyiz diye size böyle konuşma hakkını kim veriyor?" diyerek tepki gösterdi.

Sosyal medyada sık sık "Neden çocuk yapmıyorsun?" diyenlere çektiği video ile isyan eden model Larissa Gacemer'den sonra şarkıcı Merve Özbey'de kendisine gelen "Çocuk yapın da görelim" yorumuna tepki gösterdi.

"ÇOCUK YAPIN DA GÖRELİM"

Geçtiğimiz Şubat ayında Kenan Koçak ile nikah masasına oturan şarkıcı Merve Özbey, Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının bir takipçisi ise fotoğrafa "Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın" yorumunu yaptı.

"SİZİN GİBİLER BU DÜNYAYI ALT ÜST EDİYOR"

Takipçisinin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya çok sinirlenen Merve Özbey ise sert bir dille yanıt vererek şunları söyledi: "Bir bitmediniz ki... Kötüsünüz gerçekten! Hem de çok kötü! Ekran önündeyiz, oyuncuyuz, şarkıcıyız, kadınız diye size böyle konuşma hakkını kim veriyor? Kim! Gerçekten çok sıkıldım. Sizin gibiler bu dünyayı alt üst ediyor."

Şarkıcı Merve Özbey 'Çocuk yapın da görelim' diyen takipçisine sert çıktı: Size böyle konuşma hakkını kim veriyor?

LARISSA: DOĞUŞTAN SORUNUM VAR ÇOCUĞUM OLMUYOR

Basketbolcu Burak Gacemer'in model eşi Larissa Gacemer, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı videosunda sık sık kendisine "Çocuk niye yapmıyorsun" diyen takipçilerine "Benim doğuştan bir sorunum var, çocuğum olmuyor. Burak da beni böyle kabul etti" cevabını vermişti. Açıklamasıyla herkesi derinden sarsan Gacemer'e ünlü isimlerden destek yağmıştı.

Şarkıcı Merve Özbey 'Çocuk yapın da görelim' diyen takipçisine sert çıktı: Size böyle konuşma hakkını kim veriyor?

Şarkıcı Merve Özbey 'Çocuk yapın da görelim' diyen takipçisine sert çıktı: Size böyle konuşma hakkını kim veriyor?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Özbey Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

huseyin:

arkadaş sanki 1940 larda yaşıyoruz, doktor diye bişey var kardeş.

2
6
yanıtYanıtla
Aynen:

Keşke o doktorlar sana beyin naklide yapsa

yanıt0
yanıt1
ASLI:

HERKES ÇOCUK YAPMAK ZORUNDA MI????? BELKİ ÇOCUK SEVMİYOR BELKİ UĞRAŞMAK İSTEMŞYOR. KADINLAR ÇOCUK YAPMA MAKİNESİ DEĞİLDİR.

2
1
yanıtYanıtla
Hüsnü Şen:

Bakıyorum millet yerden yere vuruyor ses sanatçısı tanımıyorsanız yorum yapmayın özel hayatıyla değil şarkılarıyla para kazanan bir insan ve kızmakta hakkı o şekilde çocuk sorulmaz saygısızlık

1
0
yanıtYanıtla
hacker:

Lan size ne isterlerse yaparlar isterlerse yapmazlar çocuğa sen mi bakacaksın seni neden ilgilendiriyor

0
0
yanıtYanıtla
Kabız MEMED:

Bu Ara Çocuk Doğurmak Muhabbeti Aldı Başını Gidiyor.!

0
0
yanıtYanıtla
Murat:

Bu kim ya?

0
0
yanıtYanıtla
Trobad:

Çocuk yapamıyorsan albüm yap, klip yap.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title