Haberler

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Güncelleme:

Almanya'da yaşayan genç şarkıcı KADR, bir derneğe gönüllü olarak yardım ederek sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı. KADR, bu anları sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerine de örnek oldu.

Son zamanlarda yaptığı farklı şarkılarla ve tarzıyla adından söz ettiren Almanya'da yaşayan genç Türk müzisyen KADR, geçtiğimiz günlerde sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı.

SON ŞARKISINI SAĞLIKÇILARA ARMAĞAN ETTİ

Son tekli şarkısı 'Asla'yı dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yüzünden canları pahasına çalışan sağlık çalışanlarına yazan ve armağan eden KADR, Almanya'nın Frankfurt şehrinde yaşayan Alman evsiz vatandaşları görmezden gelemedi. Almanya'da yaşayan KADR, zor şartlarda sokakta yaşayan ve yardıma muhtaç olan insanlara yemek dağıtan bir organizasyona gönüllü olarak yardım etti.

"İYİLİK BULAŞICIDIR"

Her gün düzenli olarak ihtiyacı olan insanlara yemek yardımı yapan "El Uzatan Eller" derneği ile beraber onlarca insana sıcak yemek dağıtan KADR, 108 bin abonesinin olduğu sosyal medya hesabından da "İyilik bulaşıcıdır, yardım almak değil yardım etmek önemlidir" açıklamasıyla paylaşım yaparak takipçilerini de teşvik etti.

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Şarkıcı KADR, sokakta yaşayan vatandaşlara yemek dağıttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
500

Yorumlar (12)

Avni:

eskiden yapılan iyiliği söylemezlerdi.sonra söylemeye başladılar.şimdi ise yapmadan söylüyorlar.

35
0
yanıtYanıtla
REKLAM KOKAN HAREKETLER:

Soytarı önce kendine bir pantol alsın. . Sonra da şov için fotoğraf çekilmek için tanınmak için bu tür işleri kullanmasın Caddede soyunsa daha fazla ilgi çeker. . Kimmiş bu Kedir efendi?

17
9
yanıtYanıtla
şaman:

Her şeyi kendiniz biliyorsunuz nede olsa yapılan işin çoğu klavyeyi sağa ve sola çevirmek

yanıt0
yanıt0
GOSJHİ:

BU YARDIMLAR KAMERASIZ OLMUYOR MU KAMERADA MI DAHIL KUMANYA PAKETİNE :D

13
3
yanıtYanıtla
REKLAM KOKAN HAREKETLER:

OLMAZ OLURMU

yanıt0
yanıt2
YOK ARTIK:

Reklam kokan harrketler bunlar. Yardım edenler ne zamandır fotoraf lanır oldu. Bide kadr kimmiş.

5
9
yanıtYanıtla
YOLCU:

VARSA SENDE YAP KARDEŞ SEVABINIDA GÜNAHINIDA VEREN BAKİDİR SEN İŞİNE BAK

yanıt1
yanıt0
ASLI:

HELAL OLSUN İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIN HAYIR DUALARINI ALARAK HACI ÜMRE AYAKLARI GİDİP ARAPLARIN ZENGİNLİĞİNE ZENGİNLİK KATANLARDAN ÇOK DAHA FAZLA SEVAP KAZANMIŞ.

6
3
yanıtYanıtla
....:

Reklamlarrrrrr

3
5
yanıtYanıtla
hayriye:

kadarmi, kadermi, birelin, verdiyini, otekiel, gormez, derler, reklamci, cocuk

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title