Haberler

Şanlıurfa'da İsrail ve ABD'ye Öfke Yağdı

Şanlıurfa'da İsrail ve ABD'ye öfke yağdı Kudüs mitinginde binlerce vatandaş İsrail'e Şanlıurfalılar Kudüs mitinginde İsrail'e öfke yağdırdıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde gerçekleştirilen Kudüs mitingine katılan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü...

Şanlıurfa'da İsrail ve ABD'ye öfke yağdı

Kudüs mitinginde binlerce vatandaş İsrail'e

Şanlıurfalılar Kudüs mitinginde İsrail'e öfke yağdırdı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da sivil toplum kuruluşları öncülüğünde gerçekleştirilen Kudüs mitingine katılan binlerce vatandaş, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesine tepki gösterdi.

Şanlıurfa'da Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle Haliliye ilçesindeki Rabia Meydanında Kudüs Mitingi gerçekleştirildi. Mitinge Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Halil Özcan ile ilçe belediye başkanları, il parti başkanları, STK temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kuranı Kerim Tilaveti ile başlayan programda, miting alanını dolduran binlerce vatandaş, Tekbir getirip sloganlarla, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesini protesto etti, Filistin ve Türkiye bayraklarıyla da Kudüs'e sahip çıktı.

Programda vatandaşlara seslenen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kudüs, ecdadımız 400 yıl adaletle yönetildiği bir İslam coğrafyasıdır. Bugün bu meydanı dolduran siz kıymetli kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle Kudüs fethiyle, Kudüs topraklarına barış, adalet ve huzur getiren, Kudüs'ün unutulmaz ilk Fatihi Hz. Ömer'e, Kudüs ve Mescidi Aksa Haçlıların işgalinde olduğu müddetçe, ben nasıl olur da gelebilirim, sevinebilirim hele gözüme nasıl uyku girebilir diyen büyük komutan Selahattin Eyyübi'ye, ben bir karış dahi olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil milletime aittir, milletim bu vatanı kanlarıyla mahsuldar kılmışlardır diyen Ulu Hakan 2. Abdülhamit Han'a ve burada canını veren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyorum" şeklinde konuştu.

Sivil Toplum Kuruluşları adına açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Başkanı İbrahim Coşkun ise, İsrail bir devleti tanımadıklarını belirtti.

Yaklaşık 2 saat süren program sonrası mitinge katılan binlerce kişi, olaysız bir şekilde alandan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Amerika Birleşik Devletleri Şanlıurfa İsrail Kudüs Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title