Haberler

Şanlıurfa'da Çocuk Kavgası 1 Ölü, 4 Yaralı

Şanlıurfa'da çocuk kavgası yüzünden tartışan Suriyeli ve Türk aileleri arasında çıkan tüfekli kavgada Mahmut Dağ öldü, 4 kardeşi de yaralandı.

Şanlıurfa'da çocuk kavgası yüzünden tartışan Suriyeli ve Türk aileleri arasında çıkan tüfekli kavgada Mahmut Dağ öldü, 4 kardeşi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Osmanlı Mahallesi'nde birbirine komşu olan iki aile arasında meydana geldi. İddiaya göre Suriyeli aile ile Dağ ailesinin çocukları sokakta oyun oynarken birbiriyle kavga etti. Evlerine dönen çocukların durumu anlattığı aileleri sokağa çıkıp, kendi çocuklarının haklı olduğunu iddia ederek birbirleriyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmaya 2 ailenin telefonla haber verdikleri yakınlarının gelmesiyle büyüdü ve taraflar birbirlerine balta, bıçak, sopa, taş ve tüfekle saldırmaya başladı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga sokak sakinlerinin ihbarı üzerine gelen polislerin müdahalesi ile sonlandırıldı. Kavgada bir minibüse tüfekle ateş açılması sonucu hasar oluştu. Kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Mahmut, Mesut, Mehmet, Murat ve Müslüm Dağ kardeşler olay yerine çağırılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralılardan Mahmut Dağ, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yeri ve hastanede güvenlik önlemi alan polis, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title