Haberler

Samsun'da otomobil tırın altına girdi: 1 ölü

Güncelleme:

Samsun'da meydana gelen feci trafik kazasında otomobiliyle kırmızı ışıkta bekleyen tırın altına giren sürücü hayatını kaybetti. Kaza sonrası araç adeta dümdüz oldu. Kaza yapan otomobilin bir hafta önce satın alındığı ortaya çıktı.

Samsun'da otomobilin kırmızı ışıkta bekleyen tırın altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Meydana gelen kazada tırın altına giren araç adeta hurdaya döndü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Atakum ilçesi Samsun-Sinop karayolu Taflan mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ertan Eren (40) idaresindeki 55 ACT 575 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Lütfi M.'nin kullandığı 28 K 6259 çekici ve 28 K 6331 dorse plakalı tıra arkadan çarptı. Tırın dorsesinin altına giren otomobilde bulunan sürücü Ertan Eren olay yerinde hayatını kaybetti.

İTFAİYE EKİPLERİ ARACI TIRIN ALTINDAN ÇIKARDI

Otomobil Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri tarafından tırın altından çıkartıldı.

OTOMOBİL 1 HAFTALIKTI

Kazada hayatını kaybeden Eren'in Bafra ilçesindeki sanayi sitesinde biçer döver parçası dükkanlarının bulunduğu, kaza yaptığı otomobilin ağabeyinin üzerine kayıtlı olduğu ve aracı da bir hafta önce satın aldıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

muhittin topalak:

TIRIN SAHİBİ SUÇLU ALTTAKİ DEMİR KALİTESİZ ÇOĞU FİRMA BÖYLE YAPIYOR ASLINDA TIRIN ALTINA GİRMEMESİ İÇİN TAKILMIŞ OLAN O DEMİR TAMPON ARKADAN VURAN ARACIN TIRIN ALTINA GİRMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN YAPILMIŞ AMA NEREDE BU KONTROLÜ YAPACAK SİSTEM BU ÜLKEDE. . .

11
1
yanıtYanıtla
ecel:

yazık arabaya

1
7
yanıtYanıtla
...:

Yazık bu dünyaya sen varsın. .

yanıt4
yanıt0
.....:

Allahım ailesine sabır versin zor bi durum

7
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

yorum yok

3
0
yanıtYanıtla
cosmos:

araç değil kağıt sanki

2
0
yanıtYanıtla
Denetimsizlik:

Avrupada tır ve kamyonların arka ve yan taraflarında altunaa araba girmesini engelleyen çelik bariyer zorunluluğu varken maalesef ülkemizde kasap gibi tır kamyonlar dolaşıyor bu koruma olmadan.. Ne polis çeviriyor ne de cezai yaptırım uygulanıyor biri ölünce ah vah tüh.. Yazık memleketim insanına derhal önlem alınmalı.. Rica ediyorum yabancı plakalı tırları gözlemleyin hepsinde koruma var.. Biz de tek tük.. Lütfen tır kamyın aly yan korumalı trafik kaza videolarını İzleyin aynı hızda aynı arabalat koruma varken ve de yokken ne hale geliyor kendiniz görün youtube a tır kamyon koruması yazın görün

0
1
yanıtYanıtla
DOLANDIRILIYORUZ....:

Muayene istasyonları ne işe yarar ki, tamamen ticarethane zihniyeti ile çalışması için kurulmuş. . . bu standardı koyması gereken tüvtürk tür, maalesef arabanız kusursuz bile olsa para kazanmak için kusur bulup 2 senede bir gitmek zorunda kalıyorsunuz, kusur olmaz ise 3 yılda bir gitmeniz gerektiğini biliyor musunuz ?. . . .

yanıt8
yanıt0
BEYiNSiZLiK:

Beyinsiz bencil sonradan görme insanlarimizin duran kamyona o süratla arkadan girebiliyorsa celik bariyerinde faydasi olacagini pek sanmiyorum. Asil olan biraz dikkatli olmak kurallara riayet etmek. Tabiki kamyondada çelik bariyer olmasindan yanayim faydasi olacaginada inaniyorum.

yanıt2
yanıt7
ali:

kardeşim bizim tırımız var ben tırcıları şu anda savunmuyorum yanlış anlama ama arka ve yanlarda koruma demiri şart muayneden geçemezsin koruma demiri olmayan tır yok açık ve net ülkede birşeylere sallamak için sallamayın yurt dışında ki tırların koruma demirlerini araştırdın da ülkemizdekini neden araştırmadın. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title