Haberler

Samsun'da eğlence mekanlarına pompalı tüfekle saldırıda 4 kişi yaralandı

Güncelleme:

Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde bir saatte 4 farklı eğlence mekanının önünde pompalı tüfekle ateş açıp 4 kişiyi yaralayan 3 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.

Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında yan yana bulunan 2 eğlence mekanına doğru pompalı tüfekle ateş açıldı. Şüpheliler, bir süre sonra Denizevleri Mahallesi'ndeki bir gece kulübü önünde de pompalı tüfekle ateş etti. Son olarak İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanına doğru ateş açan şüpheliler, kaçtı.

YARALILAR TEDAVİYE ALINDI

Bir saat içinde gerçekleşen olaylarda, gece kulüplerinin önlerinde bulunan Kadir T., Batuhan Ç., Elgün H. ve Yiğithan G., silahtan çıkan saçmalarla yaralandı. İhbar üzerine eğlence mekanlarına polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Samsun'da eğlence mekanlarına pompalı tüfekle saldırıda 4 kişi yaralandı

ARAÇ DEĞİŞTİREREK KAÇTILAR

Olaylarla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin F.K., A.K. ve G.Ç. olduğunu belirledi. Şüphelilerin kaçtığı otomobil, polisin yaptığı çalışmayla bulundu. Otomobil sürücüsü G.Ç. gözaltına alındı. G.Ç.'nin ifadesi doğrultusunda başka bir araca geçip, kaçtıkları tespit edilen F.K., A.K. de yakalandı. 3 şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İlkadım Atakum Haberler

500

Yorumlar (9)

HOPALI:

Mafya bozuntuları orada bir insan ölebilirdi neydi mesele haraçmı alacaksınız gidin çalışın bir yerde babanızmı yapmıştı o mekanları eşek sıpaları bir mekancı çıkar alnınızın ortasına çakar ondan sonra iyi akıllanırsınız

5
1
yanıtYanıtla
yalansa yalan deyin mafyavari tipler:

Aferin Hopalı güzel yorum yapmışsın memleket kum gibi mafya kaynadı bunun tek suçlusu televizyonlarda bitmek bilmediği gibi yenileri eklenen mafya konulu yerli dizilerdir

yanıt0
yanıt0
iç ses:

keşke tüm depremler öncü deprem olsa biri bitmeden diğeri başlasa batsın bu dünya

4
2
yanıtYanıtla
ADSIZ:

:D Ulayn ya, haberleri okumak için değil, yorumları okumaya geliyorum. :D

yanıt4
yanıt1
sabahattin şirvanlı:

çukur cu bunlar

4
0
yanıtYanıtla
ısparta lı:

ellerine sağlık.

1
2
yanıtYanıtla
Gelecegi goren adam:

Hic kimse olanlarin ve olacaklardan haberi yok

2
0
yanıtYanıtla
murtaza:

ifadeleri alınan sanıklar . . . .

1
0
yanıtYanıtla
bir dost:

TÜRKİYE DE DÜZENİ BOZANLARA ASLA YAŞAMA HAKKI VERİLMEYECEK. BU ÜLKE BİZİM. BİZ ÜLKEMİZDE HUZUR İSTİYORUZ. BUNLAR KENDİLERİNİ İNSAN SANAN İNSAN MÜSVETTELERİ. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title